Moet je “in het systeem” blijven om het te kunnen veranderen — of houd je een fout systeem daardoor juist in stand? In deze aflevering gaat Dick Veerman in gesprek met Marijke de Jong (Dierenbescherming) en één van de drijvende krachten achter het ontstaan van Beter Leven Keurmerk dat ontstond vanuit de ster voor vleeskippen. Hoe ontstond de sterkip? Wat maakte dat supermarkten massaal omgingen? En waarom gelooft Marijke dat je met volume, ketendruk en controle méér bereikt dan met alleen ‘stop met vlees en eieren'? Aanmelden voor het Foodlog Café XXL: De Vegan Veehouder kan hier: ??https://mailchi.mp/foodlog/vegan_veehouder?? Wil je onze podcast steunen? Dat kan met een donatie via een Tikkie: ????????????tikkie.me/pay/FoodlogMedi/qgz3xDRUAru9p2xVwHfcmp

Gemaakt door: Foodlog Media Eerste aflevering: 12-11-2024
De podcast Studio Foodlog heeft in totaal 81 afleveringen

Maker: Foodlog Media Datum: 08-12-2025
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.