Aflevering Bij Inclusief Leiderschap Durf Je Alle Invalshoeken Te Horen En Mee Te Nemen In Je Besluitvorming. Interview Met Jitske Kramer.

Bij inclusief leiderschap durf je alle invalshoeken te horen en mee te nemen in je besluitvorming. Interview met Jitske Kramer.
· Aflevering van de podcast: Studio Gehoord

Jitske Kramer is corporate antropoloog, ondernemer, bestseller auteur en voormalig trainer van het jaar. Ze reist de hele wereld over om andere culturen te ontmoeten, maar vooral om van te leren. Door verschillende culturen ontdekt ze verschillende inzichten. Deze kennis vertaalt ze naar boeken. Haar boek 'Werk heeft het gebouw verlaten' is het best verkochte managementboek van 2021. Haar andere boek 'The corporate tribe' was managementboek van het jaar in 2016. Samen met haar team van Human Dimensions helpt zij organisaties te activeren om voor alles en iedereen woest aantrekkelijk te zijn. Op een verrukkelijke eenvoudige wijze. Wij vragen aan Jitske wat volgens haar inclusief leiderschap is en waarom bedrijven dit nodig hebben.

Studio Gehoord

Studio Gehoord

Gemaakt door: studiogehoord Eerste aflevering: 25/03/2022

De podcast Studio Gehoord heeft in totaal 96 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Bij inclusief leiderschap durf je alle invalshoeken te horen en mee te nemen in je besluitvorming. Interview met Jitske Kramer.

Studio Gehoord · 12-01-2023

00:00 23:47