Aflevering ’Nieuwsgierigheid En Een Open Houding Naar Wat Anderen Beweegt En Hun Waarden, Is Cruciaal.’ Interview Met Reijer Gaasterland.

’Nieuwsgierigheid en een open houding naar wat anderen beweegt en hun waarden, is cruciaal.’ Interview met Reijer Gaasterland.
· Aflevering van de podcast: Studio Gehoord

Reijer Gaasterland werkt sinds een half jaar als directeur van het bureau integriteit bij het Openbaar Ministerie. Hiervoor heeft hij een studie Recht, Bestuur en Management gedaan en heeft hij jarenlang gewerkt als integrity officer bij TNO en bij integriteits-, advies- en onderzoeksbureau BING. In deze podcast vertelt hij over het belang van een ethische functie in organisaties. Een aspect van het ethiek werkveld waar Reijer zich vooral mee bezig houdt, is de 'professionele ethiek'. Waarom is ethiek zo belangrijk in dit werkveld? Reijer neemt de luisteraar mee in het argument dat ethiek ons leidt om het juiste te doen. 

Studio Gehoord

Studio Gehoord

Gemaakt door: studiogehoord Eerste aflevering: 25/03/2022

De podcast Studio Gehoord heeft in totaal 96 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

’Nieuwsgierigheid en een open houding naar wat anderen beweegt en hun waarden, is cruciaal.’ Interview met Reijer Gaasterland.

Studio Gehoord · 19-01-2023

00:00 22:47