Aflevering ’Psychologische Veiligheid Is Als Je Eigen Conditie: Je Moet Er Constant Aan Blijven Werken.’ Interview Met Lia Fluit En Natasja Looman.

’Psychologische veiligheid is als je eigen conditie: je moet er constant aan blijven werken.’ Interview met Lia Fluit en Natasja Looman.
· Aflevering van de podcast: Studio Gehoord

Lia Fluit en Natasja Looman zijn beiden professoren aan de Radboudumc Health Academy. Lia Fluit richt zich op innovatief en persoonsgericht leren en werken in de zorg. Natasja Looman richt zich op interprofessioneel leren en samenwerken met een focus op cultuur en machtsdynamieken. In deze podcast vertellen ze over hun onderzoek naar power dynamics en psychologische power, waarbij ze met name gekeken hebben hoe deze tot uiting komen in de context van een ziekenhuis. Hoe beïnvloedt macht bijvoorbeeld de relatie tussen een chirurg en verpleegkundige? En wat gebeurt er als alle disciplines erkennen dat ze elkaar even hard nodig hebben in het redden van mensenlevens?

Studio Gehoord

Studio Gehoord

Gemaakt door: studiogehoord Eerste aflevering: 25/03/2022

De podcast Studio Gehoord heeft in totaal 96 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

’Psychologische veiligheid is als je eigen conditie: je moet er constant aan blijven werken.’ Interview met Lia Fluit en Natasja Looman.

Studio Gehoord · 16-02-2023

00:00 19:51