Aflevering ?????????? ?????????????????????? ????????, ??É ?????????????? ?????? ???????? É?? ????????????????-?????????????????????????????????? (????. ?????? ??????????)

?????????? ?????????????????????? ????????,  ??É ?????????????? ?????? ???????? é?? ????????????????-?????????????????????????????????? (????. ?????? ??????????)
· Aflevering van de podcast: The King of Manchester

Het is weer maandag en dat betekent een nieuwe aflevering van TITELSTRIJD! We lichten de topper tussen PSV en Feyenoord uitgebreid uit, bespreken de spelers die uitblonken tijdens Ajax - FC Utrecht en maken een rondje langs de buitenlandse velden. Dat alles doen we aan de hand van verschillende stellingen, quizvragen en spellen! Kijk vooral door tot het eind van de video, aangezien er een belangrijke mededeling op je te wachten staat. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

The King of Manchester

The King of Manchester

Gemaakt door: VoetbalNieuws Eerste aflevering: 21/08/2022

De podcast The King of Manchester heeft in totaal 55 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

?????????? ?????????????????????? ????????, ??É ?????????????? ?????? ???????? é?? ????????????????-?????????????????????????????????? (????. ?????? ??????????)

The King of Manchester · 04-03-2024

00:00 00:28:44