Je dagelijkse dosis horecanieuws in 10 minuten met Gijsbregt en Wouter Wouter heeft helemaal geen sneeuw want hij zit nog steeds in Curaçao. Hij heeft speciaal voor jou een rondje eiland gedaan en tipt de volgende zaken. Jan Thiel: Zest Villa Vis De Visboer Plantation Jan Thiel (landhuis, hotel) Tussen Jan Thiel en Punda: Beachclub Baoase Pietermaai (Punda) La Reina Arthotel Lemontree Heeren @ Sea Soi 95 George Otrabanda, Kura Hollanda The Swinging old lady Caleo BRGR Haus Lion Fish Piscadera: De visserij Blue Bay: Brass Boer Hofi Mango: Kultura Korsau Wouter schetst het eiland ook nog in vier verschillende soorten horeca. - Populaire horeca, voornamelijk gericht op (Nederlandse) toeristen met een voorliefde voor kipsaté, carpaccio en spiezen. - Internationale horeca, strandhoreca, gericht op locals en toeristen, voornamelijk gericht op het eten zelf - Service horeca, als onderdeel van een hotel, gericht op vermogende Amerikaanse toeristen - Zeer kleinschalige initiatieven (owner driven) Ook is er een reflectie ten opzichte van het serviceniveau, vanuit verschillende perspectieven.

Gemaakt door: Gijsbregt Brouwer Eerste aflevering: 17-10-2025
De podcast Tien voor tien met Wouter en Gijsbregt heeft in totaal 33 afleveringen

Maker: Gijsbregt Brouwer Datum: 24-11-2025

Maker: Gijsbregt Brouwer Datum: 26-11-2025
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.