Je dagelijkse dosis horecanieuws in 10 minuten met Gijsbregt en Wouter SHOWNOTES: Gijsbregt was bij Café van Zanten in Rotterdam voor glühwein en Wouter bij Vino Mas in Alicante voor goede Spaanse wijnen De twee boeken: https://verloren.nl/Webshop/Detail/catid/196/eid/98313/authentieke-amsterdamse-bruine-kroegen https://www.debezigebij.nl/boek/filosofie-van-de-kroeg/ De lijst met 15 kroegen waar Wouter geweest is: Café de Dokter Café de Pilsener Club Café Hoppe Café het Spuitje Café Taboo Café Het Centrum Café Schiller Café ‘t Loosje Café de Zeemeeuw Café Casablanca Café de Kletskop Café Zilt Café de Ooijevaar Café ‘t Mandje Café de Deugniet Gebruiken, mores en traditie Stropdassen afknippen als teken van ‘bevrijding’ in café ‘t mandje Eieren in de ooijevaar, tegen katers, maar vooral voedzaam bij veel bier en wettelijke eis om eten te serveren Niet afstoffen boven schouderhoogte in café de Dokter Voorliefde voor contant, gebrekkige administratie: NO PIN/CARDS De Engelse Reet heeft geen muziek, verplicht zitten, kastelein is de baas Nieuwe fluitjes automatisch aanvullen bij Hoppe Nooit twee bier in je hand, oplettende medewerkers die precies op tijd tappen

Gemaakt door: Gijsbregt Brouwer Eerste aflevering: 17-10-2025
De podcast Tien voor tien met Wouter en Gijsbregt heeft in totaal 48 afleveringen

Maker: Gijsbregt Brouwer Datum: 15-12-2025

Maker: Gijsbregt Brouwer Datum: 17-12-2025
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.