Aflevering Sabine Ter Haar En Demi Schrijver: Vindsubsidies Helpt Bij Opleidingsprojecten

Sabine ter Haar en Demi Schrijver: Vindsubsidies helpt bij opleidingsprojecten
· Aflevering van de podcast: Toekomst van onderwijs: oplossingen voor de veranderende arbeidsmarkt van morgen

Over de inhoud Leren en ontwikkelen is essentieel voor de toekomst! Denk aan de mogelijkheden van allerlei nieuwe technologieën en aan digitale vaardigheden. Door de snelle technologische ontwikkelingen veroudert kennis immers razendsnel. Ook de coronacrisis heeft grote invloed op de inhoud en beschikbaarheid van werk. Medewerkers moeten tijdens hun loopbaan steeds nieuwe of andere vaardigheden leren om duurzaam inzetbaar te blijven. In de afgelopen afleveringen heb je vooral kunnen luisteren naar inhoudsdeskundigen zoals docenten, bedrijfsopleiders en onderwijs managers over het uitvoeren van onderwijs en scholing binnen bedrijven. Voor het uitvoeren van dat onderwijs en alle scholing binnen bedrijven is echter wel geld nodig. En daar gaan we het in deze podcast over hebben. Mijn gesprekspartners Sabine ter Haar en Demi Schrijver Je gaat nu luisteren naar Sabine ter Haar en Demi Schrijver van het bedrijf Vindsubsidies. Dit bedrijf helpt scholen, bedrijven en overheidsorganisaties bij het verkrijgen van subsidies. Het bedrijf VindSubsidies is erg succesvol en groeit jaarlijks erg hard, wat blijkt uit het winnen van Gazelle Awards voor snel groeiende bedrijven. Sabine en Demi leggen op heldere wijze welke subsidieregelingen er voor leven lang ontwikkelen zoal bestaan, zoals onder andere RIF, SLIM en MKB idee. Directeur van Vindsubsidies Leon Rohaan Voordat we beginnen wil ik nog een iemand speciaal bedanken en dat is de directeur van Vindsubsidies, Leon Rohaan, voor het mede mogelijk maken van deze podcast. We hebben met de wijze waarop deze podcast tot stand is gekomen namelijk niet alleen de grenzen verkend, maar ook duidelijk verlegd. Mijn naam is Ronald Scheer en ik wens je veel plezier bij het luisteren naar het gesprek met Sabine ter haar en Demi Schrijver van het bedrijf Vindsubsidies.

Toekomst van onderwijs: oplossingen voor de veranderende arbeidsmarkt van morgen

Toekomst van onderwijs: oplossingen voor de veranderende arbeidsmarkt van morgen

Gemaakt door: Gespreksleider: drs. Ronald Scheer Eerste aflevering: 14/05/2023

De podcast Toekomst van onderwijs: oplossingen voor de veranderende arbeidsmarkt van morgen heeft in totaal 38 afleveringen

Vorige aflevering

Martijn Huijbregts gaat afstuderen bij zijn eigen bedrijf

Martijn Huijbregts gaat afstuderen bij zijn eigen bedrijf

Maker: Gespreksleider: drs. Ronald Scheer Datum: 01/12/2020

Volgende aflevering

Rick Vink is docent bij School of Data Science

Rick Vink is docent bij School of Data Science

Maker: Gespreksleider: drs. Ronald Scheer Datum: 04-01-2021

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Sabine ter Haar en Demi Schrijver: Vindsubsidies helpt bij opleidingsprojecten

Toekomst van onderwijs: oplossingen voor de veranderende arbeidsmarkt van morgen · 15-12-2020

00:00 00:25:32