Aflevering Truecolor Talk - 48: In Gesprek Met Barbara Kerstens Over Het Eren Van Ouder & Het Creëren Van Nieuwe Systemen.

Truecolor Talk - 48: in gesprek met Barbara Kerstens over het eren van ouder & het creëren van nieuwe systemen.
· Aflevering van de podcast: TrueColor Talks

In deze aflevering is mijn gaste Barbara Kerstens. Niet alleen een dierbare vriendin en degene die naast mijn zijde stond tijdens het organiseren van de LoveTrailMovement maar ook een voorbeeld van hoe we kunnen blijven vertrouwen dat we wel degelijk de juiste kant op aan het bewegen zijn. Samen en met al onze systemen. Met haar bedrijf Voeding Leeft weet ze als geen ander hoe het is om te blijven geloven in een nieuw systeem. Ook als dat betekent dat je dat systeem eerst neer te zetten hebt binnen de kaders van het oude. Een inzicht wat niet alleen toe te passen is op - zoals in het geval van Barbara - de gezondheidszorg maar op vele terreinen binnen onze maatschappij én ons persoonlijke systeem dicht bij huis: ons gezin.

TrueColor Talks

TrueColor Talks

Gemaakt door: Claire van den Heuvel Eerste aflevering: 29/05/2022

De podcast TrueColor Talks heeft in totaal 66 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Truecolor Talk - 48: in gesprek met Barbara Kerstens over het eren van ouder & het creëren van nieuwe systemen.

TrueColor Talks · 25-07-2021

00:00 00:51:32