Aflevering Truecolor Talks - 58: Wat Zou De Liefde Doen? Een Aflevering Over Hoe Het Inbrengen Van Jouw Waarheid Essentieel Is Voor De Oplossing.

Truecolor Talks - 58: Wat zou de liefde doen? Een aflevering over hoe het inbrengen van jouw waarheid essentieel is voor de oplossing.
· Aflevering van de podcast: TrueColor Talks

Vorige week begaf ik mij in een hele moeilijke, pijnlijke en verdrietige situatie. Tenminste bekeken vanuit een bepaald perspectief en een bepaalde laag. Uitgezoomd was ook deze situatie nodig om iets te doorbreken en uiteindelijk voor iedereen die erbij betrokken was te zorgen voor een transformatie. Een oplossing. Verlichting. Wat het wel nodig had was dat ook ik mijn 'echte' & volledige waarheid in bracht. Ook de waarheid die ik meestal wat meer genuanceerd probeer over te brengen omdat ik 'the boat' niet wil 'rocken'. Omdat ik toch uiteindelijk heel graag aardig gevonden wil blijven worden. Omdat het te onveilig voelt om ook mijn meer 'boze' & 'tot hier en niet verder' waarheid te uiten en ik het makkelijker vind om het bij de 'ik snap het' & 'je hebt ook gelijk, sorry' waarheid te houden. Toch is onze volledige waarheid (op dat moment) nodig om de puzzel helemaal te kunnen leggen. En als we die waarheid hebben doorvoeld en uitgesproken is de weg terug naar het licht & de aanzet om weer dichter bij elkaar te komen heel gemakkelijk te vinden door het stellen van 1 hele belangrijke & cruciale vraag: Wat zou de liefde doen? Fijne zomer!

TrueColor Talks

TrueColor Talks

Gemaakt door: Claire van den Heuvel Eerste aflevering: 29/05/2022

De podcast TrueColor Talks heeft in totaal 66 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Truecolor Talks - 58: Wat zou de liefde doen? Een aflevering over hoe het inbrengen van jouw waarheid essentieel is voor de oplossing.

TrueColor Talks · 10-07-2022

00:00 00:30:04