Aflevering Truecolor Talks - 59: Shifting Timelines: Een Aflevering Over Niemandsland & Hoe Je Je Verbindt Met De Toekomst Die Je Graag Zou Willen.

Truecolor Talks - 59: shifting timelines: een aflevering over niemandsland & hoe je je verbindt met de toekomst die je graag zou willen.
· Aflevering van de podcast: TrueColor Talks

Terwijl ik deze aflevering opneem zit ik in de Zwitserse bergen. Op de plek waar ik al 44 jaar kom. Zomervakantie. En ja, ook ik vroeg me even af: moeten we niet iets avontuurlijkers doen? iets ver wegs? iets 'omdat het nu weer even kan'?. In plaats van het oude vertrouwde? AGAIN. Toch voelde het - om meerdere redenen - als de juiste beslissing om juist nu hier te zijn. Op een plek die geografisch voor een deel letterlijk in niemandsland ligt. We begeven ons in een aparte tijd. Van de ene kant zoveel chaos, zoveel wat gezien, erkend & geheeld wil worden, collectief & in ons persoonlijke leven. Tegelijkertijd even een adempauze om te genieten van het leven. BALANS. Hoe dan ook, ik deel met je wat er nu speelt, bij mij en hoe ik kijk naar het shiften naar de tijdlijn die voor mij klopt en nodig is. Uiteraard zoals altijd in de hoop dat je hier iets uithaalt voor jezelf. En zo niet: that's fine as well. Claire.

TrueColor Talks

TrueColor Talks

Gemaakt door: Claire van den Heuvel Eerste aflevering: 29/05/2022

De podcast TrueColor Talks heeft in totaal 66 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Truecolor Talks - 59: shifting timelines: een aflevering over niemandsland & hoe je je verbindt met de toekomst die je graag zou willen.

TrueColor Talks · 24-07-2022

00:00 00:29:01