Aflevering S3e1: Was De Woning Van ‘Pasta’ Uit Enschede Een Distributiecentrum Voor Cocaïne?

S3E1: Was de woning van ‘Pasta’ uit Enschede een distributiecentrum voor cocaïne?
· Aflevering van de podcast: Tubantia Crime Podcast

Het heeft even geduurd, maar de mannen van de Tubantia Crime Podcast zijn terug. Misdaadverslaggevers Maarten Schoon en Erwin Waanders bespreken met host Frank Bussink de ontwikkelingen in de Twentse onderwereld. En er gebeurde weer genoeg in Enschede en omstreken. 

Zo werd een drugslab in Hengelo opgerold, terwijl het lab bij toeval werd ontdekt, vertelt Maarten. Politieagenten kwamen op een melding dichtbij af, maar troffen niets aan. Toen ze een rondje in de omgeving gingen maken, werd het drugslab gevonden. „En dat bleek uiteindelijk ook nog eens veel groter dan in eerste instantie werd gedacht.” 

Erwin vertelt over de zaak tegen Hanie L. uit Enschede. In zijn woning werd 7 kilo cocaïne gevonden. „Uit de gekraakte chatgegevens blijkt dat er een link is met een grote drugszaak in de rechtbank van Den Bosch", zegt Erwin. Toch blijkt het voor het Openbaar Ministerie lastig om deze twee zaken te koppelen. Ondertussen zwijgt verdachte L. in de rechtbank. 

En dan zijn er uiteraard nog meer zaken waar de heren aandacht aan besteden. Hoe ga je bijvoorbeeld om met de naam van een verdachte in een strafzaak als deze is overleden?  See omnystudio.com/listener for privacy information.

Tubantia Crime Podcast

Tubantia Crime Podcast

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 25/03/2022

De podcast Tubantia Crime Podcast heeft in totaal 33 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S3E1: Was de woning van ‘Pasta’ uit Enschede een distributiecentrum voor cocaïne?

Tubantia Crime Podcast · 29-09-2023

00:00 00:26:47