Aflevering S3e2: Damiën G. Meldde Zichzelf Bij De Politie, Maar Moet Nu Vrezen Voor Zijn Leven Als Hij Zijn Mond Open Trekt

S3E2: Damiën G. meldde zichzelf bij de politie, maar moet nu vrezen voor zijn leven als hij zijn mond open trekt
· Aflevering van de podcast: Tubantia Crime Podcast

Hij had niets met het drugslab in Den Ham te maken, zegt Damiën G. in de rechtbank. Toch hangt hem nu een lange celstraf boven het hoofd. En praten? Dat durft hij niet. Hij is volgens zijn advocaat meermaals bedreigd. In de Tubantia Crime Podcast bespreken misdaadverslaggevers Erwin Waanders en Maarten Schoon deze en andere zaken met host Frank Bussink.

Damiën G. meldde zich zelf bij de politie, omdat hij in de bres sprong voor zijn jongere broertje. Die had de loods namelijk gehuurd en toen het drugslab werd gevonden, werd hij eerst verhoord door de politie. Toen hij werd heengezonden door de politie, meldde G. zich. Hij had iemand anders weer spullen laten opslaan in de schuur. Dat bleek later het drugslab. „Maar dat wist G. naar eigen zeggen niets vanaf", vertelt Erwin.

Drugskaas in Oldenzaal Maarten vertelt over de vondst van ‘drugskaas’ in Oldenzaal en hoe dat ervoor zorgde dat een marktkoopman zijn vergunning hierdoor kwijtraakte. „Spullen van deze kaasboer stonden opgeslagen in een loods waar een drugslab werd gevonden", legt Maarten uit. „Blijkbaar zweeft dat spul door de lucht en is het op de materialen van de kaasboer terechtgekomen en daardoor ook op de kaas.” See omnystudio.com/listener for privacy information.

Tubantia Crime Podcast

Tubantia Crime Podcast

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 25/03/2022

De podcast Tubantia Crime Podcast heeft in totaal 33 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S3E2: Damiën G. meldde zichzelf bij de politie, maar moet nu vrezen voor zijn leven als hij zijn mond open trekt

Tubantia Crime Podcast · 17-10-2023

00:00 00:28:40