Aflevering Als We Voldoende Angst In Die Maatschappij Pompen, Dan Volgen Mensen Automatisch De Regels Op. Interview Met Gert-Jan Ludden.

Als we voldoende angst in die maatschappij pompen, dan volgen mensen automatisch de regels op. Interview met Gert-Jan Ludden.
· Aflevering van de podcast: Verhalen in veiligheid

Vandaag is Gert-Jan Ludden bij Verhalen in Veiligheid te gast. Gert-Jan Ludden is expert crisisbeheersing en studeerde aan de Koninklijke Militaire Academie in Breda. Hij is adviseur geweest bij diverse grote rampen. Daarnaast is hij auteur van meerdere boeken over crisisbeheersing. Sinds 2012 runt hij het bedrijf SVDC, Advies in crisisbeheersing. In deze podcast geeft Gert-Jan inzicht in het goed beheersen van een crisis, met als voorbeeld de corona pandemie. Wat kunnen we leren van deze crisis voor het beheersen van toekomstige crisissen? Boektitels: Ludden, G.J. 2021. Corona onthult systeemcrisis. Een ontluistering voor de samenleving. pp. 96. Ludden, G.J. 2021. Leren van corona: inspirerende inzichten vanuit de praktijk. pp. 250. Ludden, G.J. & Zaaijer, F. 2018. Meer grip op crisis. Een kritische blik op de nationale veiligheid. pp. 72. Ludden, G.J. & Zaaijer, F. 2016. Grip op crisis. Van klassieke rampenbestrijding naar moderne crisisbeheersing. pp. 223. 

Verhalen in veiligheid

Verhalen in veiligheid

Gemaakt door: hubcreations Eerste aflevering: 24/04/2022

De podcast Verhalen in veiligheid heeft in totaal 106 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Als we voldoende angst in die maatschappij pompen, dan volgen mensen automatisch de regels op. Interview met Gert-Jan Ludden.

Verhalen in veiligheid · 22-08-2023

00:00 22:03