Aflevering Je Krijgt In Een Poldercultuur Van Die Grijze Oplossingen, Wat Een Verhuftering Van De Maatschappij In De Hand Werkt. Interview Met Gert-Jan Ludden (Deel Ii)

Je krijgt in een poldercultuur van die grijze oplossingen, wat een verhuftering van de maatschappij in de hand werkt. Interview met Gert-Jan Ludden (deel II)
· Aflevering van de podcast: Verhalen in veiligheid

Gert-Jan Ludden is in de studio aanwezig voor deel II van de podcast over wat we kunnen leren van de corona pandemie als het gaat om crisisbeheersing. Welk belang werd voornamelijk gediend in de corona crisis, kortom welke stem werd voornamelijk gehoord aan tafel? Gert-Jan stipt wederom verbeterpunten en aanbevelingen aan die we als Nederland kunnen meenemen mocht er zich een volgende crisis voordoen. Wil je nog meer weten over crisissen? Lees dan de volgende boeken die Gert-Jan heeft geschreven: Boektitels: Ludden, G.J. 2021. Corona onthult systeemcrisis. Een ontluistering voor de samenleving. pp. 96. Ludden, G.J. 2021. Leren van corona: inspirerende inzichten vanuit de praktijk. pp. 250. Ludden, G.J. & Zaaijer, F. 2018. Meer grip op crisis. Een kritische blik op de nationale veiligheid. pp. 72. Ludden, G.J. & Zaaijer, F. 2016. Grip op crisis. Van klassieke rampenbestrijding naar moderne crisisbeheersing. pp. 223. 

Verhalen in veiligheid

Verhalen in veiligheid

Gemaakt door: hubcreations Eerste aflevering: 24/04/2022

De podcast Verhalen in veiligheid heeft in totaal 106 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Je krijgt in een poldercultuur van die grijze oplossingen, wat een verhuftering van de maatschappij in de hand werkt. Interview met Gert-Jan Ludden (deel II)

Verhalen in veiligheid · 29-08-2023

00:00 20:10