Aflevering Gooi Mensen Maar Eens In Het Diepe. Laat Het Maar Eens Lekker Misgaan En Laat Ze Dat Ook Vooral Zelf Oplossen. Interview Met Bas Van Den Putte.

Gooi mensen maar eens in het diepe. Laat het maar eens lekker misgaan en laat ze dat ook vooral zelf oplossen. Interview met Bas van den Putte.
· Aflevering van de podcast: Verhalen in veiligheid

Vandaag zitten we in de studio met Professor Bas van den Putte. Bas is Professor Gezondheidscommunicatie, verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. Bas was als adviseur betrokken bij de vormgeving van het communicatiebeleid rondom corona. Deze podcast gaat in op de impact van communicatie op gedragsbeïnvloeding. En schenken we net als afgelopen weken, aandacht aan de corona periode.  Journal, peer reviewed, international: Van Woudenberg, T. J., Hendrikx, R., Buijzen, M., van Weert, J. C. M., van den Putte, B., Kroese, F. M., Bouman, M. P. A., Lambooij, M. S., & de Bruijn, M. (in press). Physical distancing and social media use in emerging and older adults during COVID-19: A large scale cross-sectional and longitudinal survey study. JMIR Infodemiology.

Verhalen in veiligheid

Verhalen in veiligheid

Gemaakt door: hubcreations Eerste aflevering: 24/04/2022

De podcast Verhalen in veiligheid heeft in totaal 106 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Gooi mensen maar eens in het diepe. Laat het maar eens lekker misgaan en laat ze dat ook vooral zelf oplossen. Interview met Bas van den Putte.

Verhalen in veiligheid · 12-09-2023

00:00 28:31