Aflevering #37 Salarisonderhandelingen: Je Mag Verdienen Wat Je Waard Bent! In Gesprek Met Caro Ritsma Van Hogersalaris.Nl

#37 Salarisonderhandelingen: je mag verdienen wat je waard bent! In gesprek met Caro Ritsma van hogersalaris.nl
· Aflevering van de podcast: Vind met Omgekeerd Solliciteren de baan die bij jou past!

In deze podcast heb ik een gesprek met Caro Ritsma, zij is dé salaris onderhandelingsexpert van Nederland. Mijn motto is: jij mag verdienen wat je waard bent. Maar hoe bepaal je dan die waarde en wat is het allerbelangrijkste om ervoor te zorgen dat je succesvol die onderhandelingen kunt voeren? Caro neemt je in deze podcast mee in de wereld van slaarisonderhandelingen voeren. Hoe kom je erachter dat je weet wat je waard bent, hoe je met tegenargumenten kunt omgaan. Wat heb je nodig om succesvol dit gesprek te voeren en wat is echt superbelangrijk? Met haar tips ga je met meer zelfvertrouwen het gesprek in. En ze deelt ook waarom een goed salarisgesprek veel meer oplevert dan alleen geld! Caro Ritsma is arbeids- en organisatiepsycholoog en heeft veel kennis en ervaring opgedaan bij verschillkende werkgevers in uiteenlopende functies. Dit deelt Caro over haarzelf: En iedere keer vond ik het echt verschrikkelijk om over mijn arbeidsvoorwaarden te moeten praten. Meestal tekende ik dan ook zo snel mogelijk. Ik ben dus bepaald geen geboren onderhandelaar ben. Totdat kennis en ervaring alles veranderden. Als HR manager belandde ik namelijk aan de andere kant van de tafel. Er ging een wereld voor me open: hoe de werkgever denkt en handelt in de onderhandeling, maar ook dat veel mensen het gesprek over hun beloning niet voeren. Terwijl er altijd wel ruimte was. Inmiddels geef ik alweer ruim tien jaar advies en ondersteuning bij de salarisonderhandeling. Download haar e-book op www.hogersalaris.nl. Om jou te helpen naar de baan die bij jou past, geef ik iedere maand een webinar. Tijdens dit webinar vertel ik je hoe jij met Omgekeerd Solliciteren die baan vindt. Gegarandeerd! Ik neem ik je mee naar jouw stip op de horizon en geef ik je de route die ervoor zorgt dat jij de komende maanden die baan vindt die bij jou past! Het eerstvolgnde webinar is 16 januari om 9 uur. Meld je hier aan;?????? https://ikbengoudwaard.webinargeek.com/ses?cst=podcast?????? Kun je niet live meedoen schrijf je dan wel in, je krijgt namelijk een replay van het webinar in je mail! Meer info: ??????www.ikbengoudwaard.nl????? Nog even dit: Klik op het duimpje of sterretje bij de podcast dan krijg je vanzelf een melding als er een nieuwe podcast klaar staat. Ik hoor graag wat je van deze podcast vindt. Mail mij: wendy@ikbengoudwaard.nl Heb jij tips voor onderwerpen? Ik hoor ze graag! En wat ik supertof zou vinden is als je de podcast wilt beoordelen met 5 sterren. Daarmee komt mijn podcast ook onder de aandacht van mensen die geïnspireerd willen worden om die baan te vinden die bij ze past! Alvast bedankt!

Vind met Omgekeerd Solliciteren de baan die bij jou past!

Vind met Omgekeerd Solliciteren de baan die bij jou past!

Gemaakt door: Wendy Goudzwaard Eerste aflevering: 27/08/2023

De podcast Vind met Omgekeerd Solliciteren de baan die bij jou past! heeft in totaal 13 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#37 Salarisonderhandelingen: je mag verdienen wat je waard bent! In gesprek met Caro Ritsma van hogersalaris.nl

Vind met Omgekeerd Solliciteren de baan die bij jou past! · 11-01-2024

00:00 00:49:47