Aflevering #38 Ik Kan Geen Passende Vacatures Vinden! Ps: Ik Ga Straks Live Op Linkedin In Een Uitzending Met Je In Gesprek! Ben Je Erbij? Lees Meer Hieronder.

#38 Ik kan geen passende vacatures vinden! PS: Ik ga straks live op LinkedIn in een uitzending met je in gesprek! Ben je erbij? Lees meer hieronder.
· Aflevering van de podcast: Vind met Omgekeerd Solliciteren de baan die bij jou past!

Afgelopen week hoorde ik twee keer "Ik kan geen passende vacatures vinden" en werd gelijk geïnspireerd om een podcast te maken. Wil jij dit jaar die volgende stap zetten in je loopbaan of ben je op zoek naar decaan die bij jou past? En kun je wel wat goede tips gebruiken? Dan nodig ik je graag uit voor 22 januari om 15.15 uur. Ik geef je dan in een live uitzending op LinkedIn tips over hoe jij de baan vindt die bij jou past  ! Toen de LinkedIn redactie mij benaderde of ik als sollicitatie expert hun spreker wilde zijn in een live uitzending maakte ik een sprongetje van blijdschap! Want mensen inspireren om die volgende stap in hun loopbaan of carrière te maken is het liefste wat ik doe! Vanmiddag, ?????????????? ???? ?????????????? om 15.15 uur geef ik dus een live audio uitzending op LinkedIn en ga in gesprek met de reactie van LinkedIn Aan het Werk, over hoe je baan vindt die bij jou past. Want het zoeken en vinden van nieuw werk is topsport en ik help je daar graag bij! Het is een live uitzending waar jij ook als live luisteraar bij kunt zijn en mij daar vragen kunt stellen. Meer dan 200 mensen hebben zich inmiddels aangemeld! Wil jij meer weten of er maandagmiddag 22 januari bij zijn? Lees hier meer info en meld je gelijk aan. https://www.linkedin.com/posts/wendygoudzwaard_een-nieuw-jaar-een-nieuwe-baan-de-activity-7154119801513152512-dDUy?utm_source=share&utm_medium=member_desktop Als je na je aanmelding op accepteren klikt dan kun je in de reacties gelijk je vraag aan mij stellen. Ook krijg je dan een reminder als live uitzending begint. Want je kunt er gewoon live bij zijn 22 januari 15.15 uur en ook dan je vragen stellen! Om jou te helpen naar de baan die bij jou past, geef ik iedere maand het webinar SES: Slim & Efficiënt Solliciteren. Tijdens dit webinar vertel ik je hoe jij met Omgekeerd Solliciteren die baan vindt. Gegarandeerd! Op 13 februari neem ik je mee naar jouw stip op de horizon en geef ik je de route die ervoor zorgt dat jij de komende maanden die baan vindt die bij jou past! Meld je hier aan;????? https://ikbengoudwaard.webinargeek.com/ses?cst=podcast????? Kun je niet live meedoen schrijf je dan wel in, je krijgt namelijk een replay van het webinar in je mail! Meer info: ?????www.ikbengoudwaard.nl???? Vind je deze podcast waardevol? Of heb je een mooi inzicht gekregen? Ik hoor het graag! Mail me: contact@ikbengoudwaard.nl Klik op het duimpje of sterretje bij de podcast dan krijg je vanzelf een melding als er een nieuwe podcast klaar staat. PS : En wat ik supertof zou vinden is als je de show wilt beoordelen met 5 sterren. Daarmee komt mijn podcast ook onder de aandacht van mensen die geïnspireerd willen worden om die baan te vinden die bij ze past! Alvast bedankt!

Vind met Omgekeerd Solliciteren de baan die bij jou past!

Vind met Omgekeerd Solliciteren de baan die bij jou past!

Gemaakt door: Wendy Goudzwaard Eerste aflevering: 27/08/2023

De podcast Vind met Omgekeerd Solliciteren de baan die bij jou past! heeft in totaal 13 afleveringen

Volgende aflevering

#40 Hierdoor komt jouw cv op de JA-stapel!

#40 Hierdoor komt jouw cv op de JA-stapel!

Maker: Wendy Goudzwaard Datum: 25-01-2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#38 Ik kan geen passende vacatures vinden! PS: Ik ga straks live op LinkedIn in een uitzending met je in gesprek! Ben je erbij? Lees meer hieronder.

Vind met Omgekeerd Solliciteren de baan die bij jou past! · 21-01-2024

00:00 00:16:27