Aflevering #43 “Je Moet In Jezelf Geloven”. Tja, Hoe Dan…?! In Gespek Met Jikkie Has Over Zakelijk Zelfvertrouwen Op Weg Naar Naar Jouw Baan.

#43 “Je moet in jezelf geloven”. Tja, HOE dan…?! In gespek met Jikkie Has over Zakelijk Zelfvertrouwen op weg naar naar jouw baan.
· Aflevering van de podcast: Vind met Omgekeerd Solliciteren de baan die bij jou past!

In deze podcast spreek ik met Jikkie Has. Ze is expert als het gaat over zelfvertrouwen en is spreker, trainer en auteur van het boek 'Zakelijk Zelfvertrouwen - Durf Succesvol te zijn'. etenschappelijk onderbouwd en geeft praktische handvatten. Dit deelt Jikkie op haar LinkedIn: Ervaar jij ook die kloof tussen jouw ambities en de dagelijkse praktijk? Wat is het voor jou? + Ben je diep van binnen bang om door de mand te vallen? + Maar mis je daar in nog wel eens het zelfvertrouwen? + Heb je last van belemmerende overtuigingen of heb je last van ‘negatieve stemmetjes’ in je hoofd op het moment dat je meer zichtbaar moet gaan worden? + Heb je last van uitstelgedrag? + Ben je perfectionistisch? + Vind jij het spannend om meer ruimte in te nemen en meer zichtbaar te worden? Herken jij je in één of meerdere bovenstaande punten? Dan kun jij wel wat Zakelijk Zelfvertrouwen gebruiken! Hoe krijg je meer Zakelijk Zelfvertrouwen? Vaak wordt er gezegd: “je moet in jezelf geloven”. Tja, HOE dan…?! Gelukkig laat wetenschappelijk onderzoek dat zelfvertrouwen iets is wat je gewoon kunt leren! En geeft het concrete handvatten op HOE je je zelfvertrouwen kunt trainen.  Connect met haar op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jikkiehas/ Om jou te helpen naar de baan die bij jou past, geef ik iedere maand het webinar Omgekeerd Solliciteren met SES: Slim & Efficiënt Solliciteren. Tijdens dit webinar vertel ik je hoe jij met Omgekeerd Solliciteren die baan vindt. Gegarandeerd! Ik neem je mee naar jouw stip op de horizon en geef ik je de route van 6 stappen die ervoor zorgt dat jij de komende maanden die baan vindt die bij jou past! Meld je hier aan;???????? ttps://ikbengoudwaard.webinargeek.com/ses?cst=podcast???????? Kun je niet live meedoen schrijf je dan wel in, je krijgt namelijk een replay van het webinar in je mail! Meer info: ????????www.ikbengoudwaard.nl??????? Vind je deze podcast waardevol? Of heb je een mooi inzicht gekregen? Ik hoor het graag! Mail me: contact@ikbengoudwaard.nl Klik op het duimpje of sterretje bij de podcast dan krijg je vanzelf een melding als er een nieuwe podcast klaar staat. PS : En wat ik supertof zou vinden is als je de show wilt beoordelen met 5 sterren. Daarmee komt mijn podcast ook onder de aandacht van mensen die geïnspireerd willen worden om die baan te vinden die bij ze past! Alvast bedankt! PS: Ik heb nog veel meer supergave podcasts voor je klaarstaan, abonneer je voor een klein bedrag per maand op dit kanaal en laat je inspireren! Klik hier: ???https://podcasters.spotify.com/pod/show/ikbengoudwaard/subscribe???

Vind met Omgekeerd Solliciteren de baan die bij jou past!

Vind met Omgekeerd Solliciteren de baan die bij jou past!

Gemaakt door: Wendy Goudzwaard Eerste aflevering: 27/08/2023

De podcast Vind met Omgekeerd Solliciteren de baan die bij jou past! heeft in totaal 13 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#43 “Je moet in jezelf geloven”. Tja, HOE dan…?! In gespek met Jikkie Has over Zakelijk Zelfvertrouwen op weg naar naar jouw baan.

Vind met Omgekeerd Solliciteren de baan die bij jou past! · 30-04-2024

00:00 01:20:17