Aflevering #44 Slim Omgaan Met Recruiters! In Gesprek Met Stephanie Berris. Hoe Jij Als Baanzoeker De Samenwerking Met Recuiters Zoekt.

#44 Slim omgaan met recruiters! In gesprek met Stephanie Berris. Hoe jij als baanzoeker de samenwerking met recuiters zoekt.
· Aflevering van de podcast: Vind met Omgekeerd Solliciteren de baan die bij jou past!

In gesprek met Stephanie Berris, recruiter EN loopbaancoah. Een perfekte combinatie! We spraken over hoe je het beste kunt omgaan met recruiters en hoe je die ene speciale recruiter vindt die écht om jou geeft. Stephanie deelt praktische tips en slimme inzichten die je kunnen helpen bij het navigeren door het wervingslandschap. Een aantal onderwerken die we bespreken: ?? Het bepalen van jouw loopbaandoelen voordat je in gesprek gaat met recruiters. ?? Hoe je een betrouwbare recruiter selecteert die écht om jou geeft. ?? Het belang van persoonlijk contact en hoe je de juiste vragen stelt. ?? Duidelijke afspraken maken om jouw belangen te beschermen. ?? Het benutten van het netwerk en hoe recruiters met je meedenken. Verander jouw kijk op recruiters en ga slim met ze samenwerken! 'Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken'. Slaat deze quote van confucius bij jou aan? Dan nodig ik je graag uit voor mijn webinar. Want om jou te helpen naar het werk en het leven wat bij jou past, geef ik iedere maand het webinar Omgekeerd Solliciteren met SES: Slim & Efficiënt Solliciteren. Tijdens dit webinar vertel ik je hoe jij met Omgekeerd Solliciteren die baan vindt. Gegarandeerd! Ik neem je mee naar jouw stip op de horizon en deel de route naar het werk wat bij jou past. Meld je hier aan;????????? https://ikbengoudwaard.webinargeek.com/ses?cst=podcast????????? Kun je niet live meedoen schrijf je dan wel in, je krijgt namelijk een replay van het webinar in je mail! Meer info: ?????????www.ikbengoudwaard.nl???????? Vind je deze podcast waardevol? Of heb je een mooi inzicht gekregen? Ik hoor het graag! Mail me: contact@ikbengoudwaard.nl Klik op het duimpje of sterretje bij de podcast dan krijg je vanzelf een melding als er een nieuwe podcast klaar staat. PS : En wat ik supertof zou vinden is als je de show wilt beoordelen met 5 sterren. Daarmee komt mijn podcast ook onder de aandacht van mensen die geïnspireerd willen worden om die baan te vinden die bij ze past! Alvast bedankt! PS: Ik heb nog veel meer supergave waardevolle tips en adviezen voor je opgenomen. Deze podcasts staat nu al voor je klaar. Abonneer je voor een klein bedrag per maand op dit kanaal en laat je inspireren! Klik hier: ????https://podcasters.spotify.com/pod/show/ikbengoudwaard/subscribe????

#44 Slim omgaan met recruiters! In gesprek met Stephanie Berris. Hoe jij als baanzoeker de samenwerking met recuiters zoekt.

Vind met Omgekeerd Solliciteren de baan die bij jou past! · 08-05-2024

00:00 01:17:43