Aflevering Chefs Van Amsterdams Restaurant Lanceren Natuurlijk Gefermenteerd Alternatief Voor E621

Chefs van Amsterdams restaurant lanceren natuurlijk gefermenteerd alternatief voor E621
· Aflevering van de podcast: VMT To Go – Podcasts uit de voedingsindustrie

In deze podcast gaan we in gesprek met Merijn van Berlo en Maarten Bezem, de chefs van het succesvolle restaurant Choux in Amsterdam. Zij hebben onder de naam 621 Ferments krachtige natuurlijke smaakversterkers ontwikkeld als alternatief voor de synthetische smaakversterker E621. Hoe kunnen deze smaakversterkers bijdragen aan duurzaamheid en het tegengaan van voedselverspilling, hoe gaat het in het productieproces en de voordelen van natuurlijke smaakversterkers in vergelijking met synthetische varianten? Ook gaan we in op de uitdagingen bij het werken met reststromen als ingrediënt en de toekomstplannen van 621 Ferments.

VMT To Go – Podcasts uit de voedingsindustrie

VMT To Go – Podcasts uit de voedingsindustrie

Gemaakt door: RedactieVMT Eerste aflevering: 17/04/2022

De podcast VMT To Go – Podcasts uit de voedingsindustrie heeft in totaal 56 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Chefs van Amsterdams restaurant lanceren natuurlijk gefermenteerd alternatief voor E621

VMT To Go – Podcasts uit de voedingsindustrie · 02-06-2023

00:00 00:25:13