Vurige Verhalen podcast

Vurige Verhalen

Vurige Verhalen

Barbecueën: we zijn er gek op. Bij een paar zonnestralen wordt de barbecue weer onder het stof weggehaald om een lekker stukje vlees te grillen. Dennis van Koutrik en Marcel Nas zijn ook zulke barbecue-fans. En ze hebben in hun leven al heel wat met de barbecue gedaan. De twee heren vertellen in ‘Vurige verhalen’ de leukste barbecue-verhalen en anekdotes van rond het vuur. Luisteraars kunnen vragen insturen, die de twee barbecue-experts behandelen en beantwoorden. Hoe krijg je die typische barbecuesmaak? Wat voor effect heeft houtskool? En wat zijn de beste barbecue-restaurants van Europa? Dennis en Marcel behandelen al deze vragen, in een podcast waarbij je het water al in de mond loopt: Vurige verhalen.

  • Podcast gepubliceerd op: 7/6/2022 6:40:01 PM
  • Maker: noskos & NasQ BBQ
  • Taal: nl-nl
  • Laatste RSS update: 4/28/2024 2:00:00 PM
  • Datum eerste aflevering: 7/1/2022 8:00:00 PM
  • Datum laatste aflevering: 4/22/2024 3:00:00 PM

23 Afleveringen

  • 00:48:16

    In deze aflevering hebben we het over BBQ bijgerechten. En moet je die dan ook per se op de barbecue maken? Praten we over de oorzaken van de hogere prijzen van de Monolith Avantgarde en en de Bastard VX. En we laten nieuwe producten en o ...

  • 00:43:15

    In deze aflevering hebben we het over barbecueboeken. Wat mag niet in je boekenkast of mancave ontbreken? En we bespreken de laatste nieuwtjes op barbecue gebied.. Heb jij een brandende barbecuevraag? Dan kun je die hier inspreken: https: ...

  • 00:32:50

    In deze aflevering hebben we het over elektronische BBQ regelaars. Hou je barbecue automatisch op temperatuur. We hebben het over de nieuwe Monolith Avantgarde en proeven chips met spareribsmaak. Ook beantwoorden we weer vragen luistera ...

  • 00:34:56

    In deze aflevering hebben we het over pelletbarbecues. Zijn die nou echt zo goed? We hebben het ook over Biobrasa, een nieuwe briket op de markt, de laatste nieuwtjes van Weber en Ofyr. Ook beantwoorden we weer vragen luisteraars:  - Is ...

  • 00:23:55

    Je wilt met kerst de BBQ aansteken, waar moet je dan op letten om er een geslaagd kerstdiner vanaf te toveren? In deze aflevering geven we je allerlei tips om ervoor te zorgen dat je kerst BB een succes wordt.   Verder beantwoorden we wee ...

  • 00:21:55

    In deze aflevering hebben we het over koudroken.  Verder beantwoorden we weer vragen luisteraars:  - Onze ervaringen met dry agen. - Hoe hou je vlees warm als je te vroeg klaar bent? Heb jij een brandende barbecuevraag? Dan kun je die ...

  • 00:39:31

    In deze aflevering hebben we het over welke barbecue-accessoires je nu echt nodig hebt.  Verder beantwoorden we weer vragen luisteraars:  - Opdwarrelend as bij gebruik van een Looftlighter - Mijn Pulled Pork is in 5 uur klaar, is dat er ...

  • 00:28:43

    In deze aflevering hebben we het over één van de barbecueklassiekers: Pulled Pork.  Verder beantwoorden we twee vragen van luisteraars:  - Wat doe je als je Pulled Pork te vroeg klaar is? - Werkt de Double Indirect methode? Heb jij een ...

  • 00:38:40

    In deze aflevering hebben we het over onze YouTube barbecuekanalen en we bekijken de nieuwe Bastard VX.  Verder beantwoorden we drie vragen van luisteraars:  - Waarom daalt de temperatuur na het toevoegen van rookhout? - Rookhoutfoliepa ...

  • 00:32:56

    In deze aflevering hebben we het over rookhout. Wat is het, hoe gebruik je het en wat kun je wel en niet gebruiken? En verder beantwoorden we twee vragen van luisteraars:  - Hoe behandel je je gietijzeren roosters, potten en pannen? - W ...

Vorige Volgende

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

00:00