Aflevering 1. Interview Life Coach Lara Johnson; Hoe Runt Zij Een Succesvolle Coachingspraktijk In Combi Met Haar Eigen Ziekte En Een Autistisch Kindje? Praktische Tips + Hoe Lara Heeft Leren Vertrouwen.

1. Interview life coach Lara Johnson; Hoe runt zij een succesvolle coachingspraktijk in combi met haar eigen ziekte en een autistisch kindje? Praktische tips + hoe Lara heeft leren vertrouwen.
· Aflevering van de podcast: Wat kan ik wél? ondernemen met gezondheidsklachten

Welkom bij de Wat kan ik Wél podcast! Ontstaan vanuit mijn eigen zoektocht en struggles met gezondheid. Ondanks ziekte toch willen ondernemen. Stond m’n leven eerst in teken van wat niet kon, nu check ik: Wat Kan Ik Wel! Een online bedrijf starten dus! Via Insta (watkanikwel_) en deze podcast deel ik mijn eigen ervaringen, tips en inzichten én ga ik in gesprek met ondernemers die ondanks ziekte of trauma klachten succesvol ondernemen. Hoe doen zij dat? Hoe vinden zij balans? Voldoende space voor de dagen dat het niet goed gaat, financieel onafhankelijk, ambitieus, tijd voor gezin en hoe gaan zij om met de onvoorspelbare factor van hun gezondheidsklachten? Een paar weken geleden sprak ik met Lara Johnson. Zij is een Amerikaanse coach met een goedlopende praktijk. Lara heeft 3 kinderen, waarvan 2 met autisme en zelf heeft Lara last van fibromyalgie. Hoe combineert zij haar coachingspraktijk met zowel onvoorspelbaarheid van zowel haar eigen klachten als die van haar twee oudste kids? Lara legt uit hoe zij hiermee heeft leren omgaan en vertelt ook hoe ze dit praktisch toepast. Echt een eye opener voor mij persoonlijk! Tot slot vertelt Lara over haar vertrouwen in het leven, universum of God en hoe zij ook zakelijk voor zich laat werken. Woah! Deze podcast is in het engels.  Laat je me weten wat je ervan vond? Via Insta bijvoorbeeld (watkanikwel_). Door een review achter te laten op de plek waar jij naar podcasts luistert helpt mij echt enorm. Ik wil natuurlijk zoveel mogelijk vrouwen bereiken die strugglen met gezondheid en toch ondernemen en die op zoek zijn naar gelijk gestemden! Laten we niet langer wachten! Geniet van mijn gesprek met Lara! Instagram Lara Johnson: https://instagram.com/j.lara.johnson Instagram Wat kan ik wél: https://instagram.com/watkanikwel_?

Wat kan ik wél? ondernemen met gezondheidsklachten

Wat kan ik wél? ondernemen met gezondheidsklachten

Gemaakt door: Wat kan ik wél? Eerste aflevering: 19/05/2023

De podcast Wat kan ik wél? ondernemen met gezondheidsklachten heeft in totaal 9 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

1. Interview life coach Lara Johnson; Hoe runt zij een succesvolle coachingspraktijk in combi met haar eigen ziekte en een autistisch kindje? Praktische tips + hoe Lara heeft leren vertrouwen.

Wat kan ik wél? ondernemen met gezondheidsklachten · 11-05-2023

00:00 00:34:47