Aflevering 2. Een Heel Persoonlijk Inkijkje: Wonderlijk Inzicht Na Migraine. Over Trauma, Bijzaken Die Grote Impact Bleken Te Hebben En Een Simpele Oplossing.

2. Een heel persoonlijk inkijkje: wonderlijk inzicht na migraine. Over trauma, bijzaken die grote impact bleken te hebben en een simpele oplossing.
· Aflevering van de podcast: Wat kan ik wél? ondernemen met gezondheidsklachten

Heb je dat ook tijdens of net aan het eind van een gezondheidsdip? Inzichten, inspiratie, helderheid en antwoorden? Ik bijna altijd wel, Lara Johnson (check vorige podcast!) ook. En ik hoop jij ook. In deze heel persoonlijke podcast neem ik je mee in het inzicht wat ik kreeg tijdens mijn laatste dagen migraine. Het was geweldig, loste echt een groot drama voor mij op. En het was wel duizend keer simpeler dan ik ooit had kunnen denken. Niet eenvoudig, maar simpel... as in... niet complex. Trauma kan soms echt als een oneindig voortdurend ding voelen. Los je het ene stukje op, dan plopt er weer iets anders op wat aandacht nodig heeft. Heel interessant... maar laten we eerlijk zijn... ook zo vermoeiend af en toe. Daarom was mijn vreugde zo groot toen ik erachter kwam dat dit zo simpel en niet complex bleek te zijn! En dat terwijl ik echt al ruim 20 jaar hier echt onder gebukt ging. Ga snel luisteren, het is geen lange podcast dit keer. Een review achterlaten zou me echt ontzettend helpen om nieuwe mensen zoals jij en ik te bereiken. Hier kan je met me connecten: https://instagram.com/watkanikwel_ (disclamer: wees niet teleurgesteld als jij niet een soortgelijke ervaring hebt. Ik ben al meer dan 20 jaar hiermee bezig en mijn hele leven staat in het teken van genezen. Dus gebruik niets van deze info op negatieve wijze tov jezelf. Zie dit als een lichtpuntje. Dit is dus mogelijk. Het bestaat. Als een ander het een keer meemaakt betekent dat dat het ook wel eens bij jou kan gebeuren.) Belangrijk! Wil jij na afloop mij hierover spreken of vragen stellen, dan kan dat. Ik kan me dat goed indenken en ik ben beschikbaar. Dus twijfel niet oke? Stuur me een DM via Instagram en dan kom ik zo snel als mogelijk bij je terug.

Wat kan ik wél? ondernemen met gezondheidsklachten

Wat kan ik wél? ondernemen met gezondheidsklachten

Gemaakt door: Wat kan ik wél? Eerste aflevering: 19/05/2023

De podcast Wat kan ik wél? ondernemen met gezondheidsklachten heeft in totaal 9 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

2. Een heel persoonlijk inkijkje: wonderlijk inzicht na migraine. Over trauma, bijzaken die grote impact bleken te hebben en een simpele oplossing.

Wat kan ik wél? ondernemen met gezondheidsklachten · 17-05-2023

00:00 00:13:56