Aflevering 4. Hoe Life Coaching Je Kan Helpen Bij Ziekte. Bomvol Echte Tips. Dit Is Hoe Ik Me Duizend Keer Beter Ben Gaan Voelen.

4. Hoe Life Coaching je kan helpen bij ziekte. Bomvol echte tips. Dit is hoe ik me duizend keer beter ben gaan voelen.
· Aflevering van de podcast: Wat kan ik wél? ondernemen met gezondheidsklachten

In deze aflevering neem ik je in detail mee hoe coaching jou helpt om te gaan met ziekte. Ik leer je hoe je jouw leven opnieuw kan gaan opbouwen. Ik kan je ziekte niet wegnemen, maar ik kan je wél leren wat je kunt doen om je niet meer machteloos te voelen. Deze aflevering zit bomvol waardevolle tips. Ik raad je aan om meerdere keren te luisteren, te oefenen en te zien hoe jij deze tips kunt gaan toepassen voor jezelf. Dit gaat natuurlijk stap voor stap. Dus gun jezelf de tijd! In deze aflevering benoem ik welke gedachtes en gevoelens ik eerst had (ik wil niet ziek zijn, waarom overkomt dit mij, komt het ooit nog wel goed? Hoe moet ik nou verder? Gevoelens van machteloosheid, boosheid, verdriet en frustratie. En hoe dit alles zorgde voor meer stress en daardoor weer meer ziekte. Ook leg ik stap voor stap uit hoe ik een keerpunt heb bereikt, hoe ik werkte met mijn gedachtes, gevoelens en hoe fijn dit voor me werkte en nog steeds werkt. Dit proces is wat voor mij ALLES heeft veranderd. Nee ik ben niet genezen, maar ik heb wel mijn macht terug. Ik voel me weer midden in het leven staan, ik heb plezier, voldoening, uitdaging.... en ook heb ik nog last van migraines en onvoorspelbare vermoeidheidsklachten. Maar de stress is veel minder en het plezier enorm veel toegenomen. Dit is voor jou ook mogelijk. Zodra je zover bent. Wil je mij hier vragen over stellen, door mij gecoached worden of me laten weten dat deze podcast je heeft geholpen, neem dan svp contact met me op? Je vindt me (en nog veel meer van dit soort content) op instagram: https://www.instagram.com/watkanikwel_/

Wat kan ik wél? ondernemen met gezondheidsklachten

Wat kan ik wél? ondernemen met gezondheidsklachten

Gemaakt door: Wat kan ik wél? Eerste aflevering: 19/05/2023

De podcast Wat kan ik wél? ondernemen met gezondheidsklachten heeft in totaal 9 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

4. Hoe Life Coaching je kan helpen bij ziekte. Bomvol echte tips. Dit is hoe ik me duizend keer beter ben gaan voelen.

Wat kan ik wél? ondernemen met gezondheidsklachten · 31-05-2023

00:00 00:27:46