Aflevering 5. Hoe Mariska Van Topgemerkt Jarenlang Op Wilskracht Doorging Tot Het Niet Meer Ging En Nu Een Bedrijf Opbouwt Op Een Manier Die Echt Bij Haar Past.

5. Hoe Mariska van Topgemerkt jarenlang op wilskracht doorging tot het niet meer ging en nu een bedrijf opbouwt op een manier die echt bij haar past.
· Aflevering van de podcast: Wat kan ik wél? ondernemen met gezondheidsklachten

Mariska vertelt openhartig haar verhaal; Hoe ze vanaf 15 jarige leeftijd struggelt met fibromyalgie en de ziekte van Raynaud. Hoe zij jarenlang ondanks pijn, overprikkeling en vermoeidheid op pure wilskracht is blijven doorgaan totdat het niet meer kon. En hoe zij stap voor stap en met vallen en opstaan een eigen bedrijf is gaan opbouwen. Mariska legt uit hoe zij voor zichzelf zorgt zodat zij geen financiële stress heeft, hoe zij afspraken inplant en rust neemt en wat voor haar belangrijk is qua balans. We bespreken hoe plannen (weekplanning, maandplanning, jaarplanningen) voor ons niet werken en wat juist wel werkt. Je vindt Mariska hier https://www.instagram.com/topgemerkt/ Mariska is zichtbaarheidscoach en helpt je om een online aanwezigheid te creëren die echt bij jou past. En vergeet niet om Wat kan ik Wél te volgen op insta: https://www.instagram.com/watkanikwel_/ Vond jij deze podcast waardevol? Laat dan svp een review achter? Dat helpt mij groeien!

Wat kan ik wél? ondernemen met gezondheidsklachten

Wat kan ik wél? ondernemen met gezondheidsklachten

Gemaakt door: Wat kan ik wél? Eerste aflevering: 19/05/2023

De podcast Wat kan ik wél? ondernemen met gezondheidsklachten heeft in totaal 9 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

5. Hoe Mariska van Topgemerkt jarenlang op wilskracht doorging tot het niet meer ging en nu een bedrijf opbouwt op een manier die echt bij haar past.

Wat kan ik wél? ondernemen met gezondheidsklachten · 08-06-2023

00:00 00:51:37