Aflevering 7. Het Ziekenhuis, Salaris Van Een Arts, Extreme Werkdagen, Slecht Nieuws Gesprekken, Schuldgevoelens Bij Complicaties En Full-Time Met Gezin (Met Anne-Sophie Van Haver)

7. Het Ziekenhuis, Salaris van een Arts, Extreme Werkdagen, Slecht Nieuws Gesprekken, Schuldgevoelens bij Complicaties en Full-Time met Gezin  (met Anne-Sophie van Haver)
· Aflevering van de podcast: Werkwerkwerk

De 29-jarige Anne-Sophie van Haver werkt als Assistent Neurochirurgie in het Universitair Ziekenhuis Gent. In haar werk staat ze dagelijks in de operatiekamer om, gewapend met scalpels en andere gereedschappen, de hersenen, nek of ruggenwervels van patiënten te opereren. Naast de operaties houdt Anne-Sophie ook spreekuren met patiënten, waar ze helaas niet altijd goed nieuws kan brengen en de emoties hoog op kunnen lopen. Er wordt heel hard gewerkt in het ziekenhuis - spoedgevallen wachten immers niet. Anne-Sophie verteld over dagen waar de telefoon maar blijft gaan, patiënten binnen blijven komen, en de nachtrust haar helaas niet gegund is. Na 24 uur is de werkdag dan echt voorbij en duikt ze moegestreden haar bed in. Ondanks de lange dagen en het leed waar ze dagelijks mee geconfronteerd wordt, laat Anne-Sophie zien hoe waardevol haar werk is wanneer ze patiënten kan genezen en hun leven terug kan geven. In deze aflevering bespreken we het leven in het ziekenhuis, de salarissen van artsen, het leren omgaan met schuldgevoelens en complicaties, de “niet-klagen” cultuur in het ziekenhuis én de uitdagende combinatie van werk en privé voor de aanstormende arts. Een samenvatting en links naar de genoemde bronnen vind je op onze website: https://werkwerkwerkpodcast.nl/ (www.werkwerkwerkpodcast.nl) Nooit een aflevering missen? Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief (https://kazvermeer.typeform.com/to/ZNFIxN8h (link)) Heb jij een mening? Laat dan een review achter in je favo podcast app (Apple) óf neem contact op via de https://werkwerkwerkpodcast.nl/ (website).

Werkwerkwerk

Werkwerkwerk

Gemaakt door: Kaz Vermeer Eerste aflevering: 22/05/2022

De podcast Werkwerkwerk heeft in totaal 27 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

7. Het Ziekenhuis, Salaris van een Arts, Extreme Werkdagen, Slecht Nieuws Gesprekken, Schuldgevoelens bij Complicaties en Full-Time met Gezin (met Anne-Sophie van Haver)

Werkwerkwerk · 09-06-2022

00:00 01:40:13