Aflevering 8. Mentale Gezondheid Op De Werkvloer, Burnout, Werken Bij Google, Slaapproblemen, Overprikkeldheid En Herstel (Met Norbert Kleijn)

8. Mentale Gezondheid op de Werkvloer, Burnout, Werken bij Google, Slaapproblemen, Overprikkeldheid en Herstel (met Norbert Kleijn)
· Aflevering van de podcast: Werkwerkwerk

Norbert Kleijn (38) is zijn carriere vlammend gestart. Zijn dertigste verjaardag viert hij in Singapore, als topfunctionaris van Google. Net op het moment dat hij een grote investering gaat tekenen voor zijn startup weigert zijn lichaam en kan hij letterlijk zijn bed niet meer uitkomen. Na een burn-out van 4.5 jaar is Norbert sinds kort weer aan het werk. In ons gesprek vertelt hij open over deze ervaring, in een poging het stigma rondom mentale gezondheid op de werkvloer weg te nemen. We bespreken zijn carriere en zijn ervaringen bij Google. Norbert verteld openhartig over zijn burn-out en wat dit met hem heeft gedaan in zowel fysiek als mentaal aspect. Ook gaan we dieper in op slaapproblemen, overprikkeldheid en wat werknemers en werkgevers kunnen doen om burnouts te voorkomen. BronnenCulture of Sleep: https://cultureofsleep.nl/ (https://cultureofsleep.nl/) Podcast: Norbert Kleijn - Over de humor en wijsheid van faliekant over je grenzen gaan - Humanizing Healthcare (https://open.spotify.com/episode/5rRO5dJleQT9E2oMTDGBj4?si=70f2fb286cf349b5 (LINK)) Een samenvatting en links naar de genoemde bronnen vind je op onze website: https://werkwerkwerkpodcast.nl/ (www.werkwerkwerkpodcast.nl) Nooit een aflevering missen? Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief (https://kazvermeer.typeform.com/to/ZNFIxN8h (link)) Heb jij een mening? Laat dan een review achter in je favo podcast app (Apple) óf neem contact op via de https://werkwerkwerkpodcast.nl/ (website).

Werkwerkwerk

Werkwerkwerk

Gemaakt door: Kaz Vermeer Eerste aflevering: 22/05/2022

De podcast Werkwerkwerk heeft in totaal 27 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

8. Mentale Gezondheid op de Werkvloer, Burnout, Werken bij Google, Slaapproblemen, Overprikkeldheid en Herstel (met Norbert Kleijn)

Werkwerkwerk · 16-06-2022

00:00 01:14:38