Aflevering 9. Hoe Ontwikkel Je Een Startup Idee? Ondernemen, Trends, Technologie, Het Startup Landschap En Je Eigen Pad Kiezen (Met Robbert Mica)

9. Hoe ontwikkel je een startup idee? Ondernemen, Trends, Technologie, het Startup landschap en Je Eigen Pad Kiezen (met Robbert Mica)
· Aflevering van de podcast: Werkwerkwerk

Robbert Mica verliet in 2011 zijn baan bij Dell om te gaan bouwen aan de toekomst van zonne-energie. Na de succesvolle verkoop van zijn solar startup heeft hij verschillende bedrijven gestart, variërend van Internet-from-space aanbieder Outernet tot surfplankproducent Westkust. Een paar maanden geleden is zijn meest recente startup, VanderSat, overgenomen door een grote Amerikaanse partij en dat betekent dat Robbert weer vooruit kijkt, naar nieuwe kansen. In het gesprek legt hij uit hoe hij tot nieuwe startupideeën komt, welke trends hij op dit moment ziet én hoe hij het startuplandschap de afgelopen 10 jaar heeft zien veranderen. BronnenRobbert in Tegenlicht: https://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht/kijk/afleveringen/2014-2015/access-to-africa.html (Access to Africa)

Werkwerkwerk

Werkwerkwerk

Gemaakt door: Kaz Vermeer Eerste aflevering: 22/05/2022

De podcast Werkwerkwerk heeft in totaal 27 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

9. Hoe ontwikkel je een startup idee? Ondernemen, Trends, Technologie, het Startup landschap en Je Eigen Pad Kiezen (met Robbert Mica)

Werkwerkwerk · 08-09-2022

00:00 57:50