Aflevering 10. Hoe Kom Je Op Tv? Persoonlijk Merk Opbouwen, Werken Met Bners,s Produceren En Optreden Als Dagvoorzitter (Met Tom Jessen)

10. Hoe kom je op TV? Persoonlijk Merk Opbouwen, Werken met BNers, Podcasts produceren en Optreden als Dagvoorzitter (met Tom Jessen)
· Aflevering van de podcast: Werkwerkwerk

Vandaag in WerkWerkWerk een van de bekendste stemmen van Podcastend Nederland: Tom Jessen! Toms stem is prominent te horen in de Maarten van Rossem podcast, waarvan hij de host is. Deze podcast is echter maar een klein deel van zijn oeuvre: Tom heeft een carriere in radio en televisie, produceert diverse podcasts, treedt geregeld op als dagvoorzitter én helpt mensen bij het openbaar spreken. Hij vertelt over hoe hij bij de radio terecht is gekomen en wat hij daar van zijn jeugdidool Edwin Evers leerde. Ook gaan we in op het bestaan als ZZPer en hoe je daarvoor je persoonlijke merk en netwerk opbouwt. Natuurlijk komt ook de Maarten van Rossem podcast aan bod, en doet Tom een boekje open over zijn persoonlijke relatie met ‘s-lands bekendste mopperkont. Een samenvatting en links naar de genoemde bronnen vind je op onze website: https://werkwerkwerkpodcast.nl/ (www.werkwerkwerkpodcast.nl) Nooit een aflevering missen? Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief (https://kazvermeer.typeform.com/to/ZNFIxN8h (link)) Vind je WerkWerkWerk tof? Laat dan een review achter in je favo podcast app (Apple) óf deel je enthousiasme met Kaz via de https://werkwerkwerkpodcast.nl/ (website).

Werkwerkwerk

Werkwerkwerk

Gemaakt door: Kaz Vermeer Eerste aflevering: 22/05/2022

De podcast Werkwerkwerk heeft in totaal 27 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

10. Hoe kom je op TV? Persoonlijk Merk Opbouwen, Werken met BNers, Podcasts produceren en Optreden als Dagvoorzitter (met Tom Jessen)

Werkwerkwerk · 22-09-2022

00:00 59:37