Aflevering 12. Voetbal Als Bedrijf. Typisch Telstar, Vrouw In Een Mannenwereld En De Opkomst Van Vrouwenvoetbal (Met Natascha Van Grinsven Admiraal)

12. Voetbal als Bedrijf. Typisch Telstar, Vrouw in een Mannenwereld en de Opkomst van Vrouwenvoetbal (met Natascha van Grinsven Admiraal)
· Aflevering van de podcast: Werkwerkwerk

Deze week Natascha van Grinsven Admiraal (38), Commercieel Directeur van voetbalclub Telstar. In ons gesprek laat ze zien hoe een voetbalclub als bedrijf in elkaar steekt en wat er allemaal nodig is om mee te draaien in de eerste divisie. Als commercieel directeur is Natascha verantwoordelijk voor de inkomsten van Telstar, een voetbalclub met beperkt budget. Ondanks deze beperkingen weet ontwikkelt Natascha met veel succes allerlei marketing campagnes die ze als 'Typisch Telstar' bestempelt. Hoewel de voetballerij nog altijd wordt gezien als een mannenwereld zijn de vrouwen een inhaalslag aan het maken, zowel op het veld als in de organisatie. Hoe is het voor Natascha om de eerste vrouwelijke commercieel directeur in het Nederlands betaald voetbal te zijn? Een samenvatting en links naar de genoemde bronnen vind je op onze website: https://werkwerkwerkpodcast.nl/ (www.werkwerkwerkpodcast.nl) Nooit een aflevering missen? Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief (https://kazvermeer.typeform.com/to/ZNFIxN8h (link)) Vind je WerkWerkWerk tof? Laat dan een review achter in je favo podcast app (Apple) óf deel je enthousiasme met Kaz via de https://werkwerkwerkpodcast.nl/ (website).

Werkwerkwerk

Werkwerkwerk

Gemaakt door: Kaz Vermeer Eerste aflevering: 22/05/2022

De podcast Werkwerkwerk heeft in totaal 27 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

12. Voetbal als Bedrijf. Typisch Telstar, Vrouw in een Mannenwereld en de Opkomst van Vrouwenvoetbal (met Natascha van Grinsven Admiraal)

Werkwerkwerk · 26-10-2022

00:00 59:38