Aflevering S01e03 - Duitse Deurmatten En Moeseltjes Met Ijs

S01E03 - Duitse deurmatten en moeseltjes met ijs
· Aflevering van de podcast: WIJNREC.

Da sind wir wieder! Jouw favoriete antisnobs keuvelen deze keer over onze oosterburen. Toevalligerwijs (of niet) op steenworp afstand van de grens. Over Franse winterse lentenachten, roemertjes gevuld met zoete riesling en ijs, het wegtikken van literflessen riesling, de Duits-Oostenrijkse-Italiaanse schnitzeloorlog, hanen over tafel, hanen op het bord en hanen als kaas. Deutschland was gibt? Shownotes: ?: weingut dautel riesling gipskeuper trocken ’18 ????: aspergesoep met zeekraal en peterselie olie ?: ingelegde walnoot ??: elton aura + bedows + burns twins - combo #5 koken aan de waal: https://www.kokenaandewaal.nl/ dautel’s riesling gipskeuper is te bestellen via wendy@kokenaandewaal.nl de franse wijngebieden staan in vuur en vlam: https://nos.nl/artikel/2376163-franse-wijnboeren-maken-balans-op-na-vorst-duizenden-hectares-verloren.html de droge informatie van eiswein die we jullie bespaard hebben: https://www.wijnkennis.be/oenologie/ijswijn roemerglazen, dit wil je (niet): https://www.etsy.com/nl/market/duitse_roemer_glas aflevering ‘de aardappeleters’ over het ontstaan van de schnitzel: https://www.npostart.nl/de-aardappeleters/04-12-2019/VPWON_1312116 de beste hanen in duitsland vind je bij landhotel gockelwirt volgens thomas: https://www.gockelwirt.de/

WIJNREC.

WIJNREC.

Gemaakt door: WIJNREC Eerste aflevering: 05/05/2021

De podcast WIJNREC. heeft in totaal 12 afleveringen

Vorige aflevering

S01E02 - Van lunch tot brunch

S01E02 - Van lunch tot brunch

Maker: WIJNREC Datum: 05/04/2021

Volgende aflevering

S01E04 - La Dolce Vita

S01E04 - La Dolce Vita

Maker: WIJNREC Datum: 04-05-2021

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S01E03 - Duitse deurmatten en moeseltjes met ijs

WIJNREC. · 20-04-2021

00:00 45:32