Aflevering S2 Episode 36: Leid Je Team Naar Werkgeluk, Lifelong Learning En Work-Lifebalance Met Liesbeth Vandenrijt, Managing Partner Bij Motmans & Partners, En Els Minner, Founder Van Room Without A Roof.

S2 EPISODE 36: Leid je team naar werkgeluk, lifelong learning en work-lifebalance met Liesbeth Vandenrijt, managing partner bij Motmans & Partners, en Els Minner, founder van Room without a Roof.
· Aflevering van de podcast: 50 Koffies

We schuiven vandaag aan tafel met Liesbeth Vandenrijt en Els Minner, twee experts op het gebied van hr en teammanagement die hun eigen bedrijven leiden en Belgische werkvloeren omvormen tot duurzame en wendbare organisaties. Liesbeth is managing partner bij Motmans & Partners, een bureau dat zich specialiseert in het werven en selecteren van C-level, directie- en middenmanagementprofielen. Ze heeft een sterke passie voor familiebedrijven, die meer dan 70 % uitmaken van de bedrijven in Vlaanderen. Els is oprichter van Room without a Roof, waar verschillende hr-expertises onder één dak samenkomen. Ze is expert in learning en development en begeleidt organisaties naar een werkomgeving waar gelukkige werknemers hun talenten kunnen ontplooien, blijven groeien en zich ontwikkelen. 50 Koffies mocht haar podcastreeks over leren en ontwikkelen ‘Learning without a roof’ produceren. In deze aflevering hebben we het over: - Welke expertise bedrijven nodig hebben voor duurzame teammanagement - De loyale Belg en zoektocht naar zingeving - Lifelong learning en zelfreflectie op de werkvloer - Een onbenutte bron van talent: de inactieven - Hoe je talent actief kan werven - Het belang van gedeelde verantwoordelijkheid en flexicurity - Waarom werkgevers stress hebben voor flexibiliteit - Hoe je vertrouwen opbouwt met je medewerkers - Het grote dilemma sinds de coronacrisis: thuiswerken - De veelvoorkomende valkuilen van bedrijfsleiders die op lange termijn schadelijk kunnen zijn

50 Koffies

50 Koffies

Gemaakt door: Yana Smits & Nadia El Makhfi Eerste aflevering: 03/05/2022

De podcast 50 Koffies heeft in totaal 104 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S2 EPISODE 36: Leid je team naar werkgeluk, lifelong learning en work-lifebalance met Liesbeth Vandenrijt, managing partner bij Motmans & Partners, en Els Minner, founder van Room without a Roof.

50 Koffies · 08-01-2024

00:00 01:13:14