Aflevering Afl 4. Journaliste Fidan Ekiz Over De Turkse Keuken, Eetcultuur En Haar Familieverhalen

Afl 4. Journaliste Fidan Ekiz over de Turkse keuken, eetcultuur en haar familieverhalen
· Aflevering van de podcast: Bezeten van Eten

Bijna alle jeugdherinneringen van journaliste Fidan Ekiz zijn verbonden met eten. De Turkse keuken heeft dan ook zoveel meer te bieden dan alleen maar Turkse pizza en döner. Maar die mooie verhalen van haar ouders en familie kon Fidan nooit ergens kwijt, tot ze een kookboek schreef: ‘Fidan’s Family Food’. In dit persoonlijke gesprek met Lize deelt ze dan ook graag een van haar favoriete recepten namelijk Turkse Couscous, oftewel Kisir: “Dit gerecht maken wij in de familie voor iedereen die op bezoek komt, omdat het makkelijk is, lekker en fris. Wat overblijft gaat in de koelkast en wordt de hele dag door gegeten. Er is altijd genoeg eten voor iedereen". Benieuwd naar het recept? Check www.ah.nl/podcast  

Bezeten van Eten

Bezeten van Eten

Gemaakt door: Albert Heijn Eerste aflevering: 19/11/2019

De podcast Bezeten van Eten heeft in totaal 14 afleveringen

Vorige aflevering

Afl 3. De duizenden kookboeken van Mevrouw Hamersma

Afl 3. De duizenden kookboeken van Mevrouw Hamersma

Maker: Albert Heijn Datum: 28/02/2018

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Afl 4. Journaliste Fidan Ekiz over de Turkse keuken, eetcultuur en haar familieverhalen

Bezeten van Eten · 14-03-2018

00:00 13:32