Aflevering Afl. 5 Mythes Over De Italiaanse Keuken En Bijzondere Familieverhalen Van Bruno Giuntoli (Restaurant Angelo Betti)

Afl. 5 Mythes over de Italiaanse keuken en bijzondere familieverhalen van Bruno Giuntoli (restaurant Angelo Betti)
· Aflevering van de podcast: Bezeten van Eten

In deze aflevering ontdekken we verhalen en interessante weetjes over de Italiaanse keuken. Restauranthouder en voetbalcommentator Bruno Giuntoli vertelt onder andere waarom Pasta Bolognese niet bestaat (say what?!), hoe zijn grootvader via New York net voor de oorlog in Rotterdam terechtkwam en waarom eten geen bij- maar een hoofdzaak is voor de Italianen. Tijdens het gesprek maakt Bruno samen met Lize een echte Pasta al Ragu op Toscaanse wijze.  Benieuwd naar het recept? Check www.ah.nl/podcast

Bezeten van Eten

Bezeten van Eten

Gemaakt door: Albert Heijn Eerste aflevering: 19/11/2019

De podcast Bezeten van Eten heeft in totaal 14 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Afl. 5 Mythes over de Italiaanse keuken en bijzondere familieverhalen van Bruno Giuntoli (restaurant Angelo Betti)

Bezeten van Eten · 21-03-2018

00:00 14:35