Aflevering Kort Bodem#15 Samenwerking Veehouderij-Akkerbouw: Distels, Twee-Jarig Grasklaver En Het Sluiten Van Kringlopen

KORT Bodempodcast #15 Samenwerking veehouderij-akkerbouw: distels, twee-jarig grasklaver en het sluiten van kringlopen
· Aflevering van de podcast: Bodem podcast

*Dit is de korte versie van de Bodempodcast #15, beluister de volledige podcast via ?https://mijnbodemconditie.nl/bodempodcast/?* In deze aflevering van de Bodempodcast is het onderwerp de samenwerking tussen veehouderij- akkerbouwbedrijven en het effect hiervan op de bodem. Samen met Udo Prins van het Louis Bolk Instituut zijn we hiervoor te gast bij de proeftuin Pallandtpolder op Goeree Overflakkee waar Remco Wesdorp (akkerbouwer) en Huibert Groeneveld (melkveehouder) nauw samenwerken. In de podcast gaat het o.a. over de verschillende vormen van samenwerking die mogelijk zijn, hoe je bijvoorbeeld vlinderbloemige en grasklaver binnen een samenwerking nuttig in kan zetten en hoe je omgaat met ziekte- en plagendruk.

Bodem podcast

Bodem podcast

Gemaakt door: Boerenverstand Eerste aflevering: 14/09/2022

De podcast Bodem podcast heeft in totaal 35 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

KORT Bodempodcast #15 Samenwerking veehouderij-akkerbouw: distels, twee-jarig grasklaver en het sluiten van kringlopen

Bodem podcast · 04-06-2023

00:00 00:17:20