Aflevering Kruisbesmetting In De Keuken. Deel 2: De Praktijk

Kruisbesmetting in de keuken. Deel 2: de praktijk
· Aflevering van de podcast: De glutenvrije podcast

Is een houten snijplank toch veilig te gebruiken? Kun je een tosti-ijzer reinigen om kruisbesmetting te voorkomen? Zijn airfryers veilig om te gebruiken voor glutenvolle en glutenvrije producten en? En hoe zit het met frituren? In deze aflevering bellen we met Bram Sluiter, diëtist in het St. Antonius ziekenhuis en lid van het NCV-diëtistennetwerk. Hij is ook betrokken geweest bij het kruisbesmettingsonderzoek. In dit gesprek vertaalt hij de uitkomsten van het onderzoek naar de praktijk, dus naar de thuissituatie. Want wat kun je met de uitkomsten van het onderzoek in je eigen thuissituatie? Bram legt het allemaal uit en beantwoord vragen van luisteraars. Handig om te weten: - Alles over kruisbesmetting in de keuken: ?Wat is kruisbesmetting? - Glutenvrij? - Hoe houd je je keuken glutenvrij? ?Houd je keuken glutenvrij - Glutenvrij? - Het artikel over het onderzoek lees je terug in Glutenvrij Magazine van maart 2023 - Lid of Vriend van de NCV worden? ?Word lid - NCV?

De glutenvrije podcast

De glutenvrije podcast

Gemaakt door: Nederlandse Coeliakie Vereniging Eerste aflevering: 10/04/2022

De podcast De glutenvrije podcast heeft in totaal 25 afleveringen

Vorige aflevering

Kruisbesmetting in de keuken. Deel 1: het onderzoek

Kruisbesmetting in de keuken. Deel 1: het onderzoek

Maker: Nederlandse Coeliakie Vereniging Datum: 09/10/2023

Volgende aflevering

Glutenvrije ketjap, hoe maken ze dat?

Glutenvrije ketjap, hoe maken ze dat?

Maker: Nederlandse Coeliakie Vereniging Datum: 30-11-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Kruisbesmetting in de keuken. Deel 2: de praktijk

De glutenvrije podcast · 09-10-2023

00:00 00:38:29