Aflevering Glutenvrije Ketjap, Hoe Maken Ze Dat?

Glutenvrije ketjap, hoe maken ze dat?
· Aflevering van de podcast: De glutenvrije podcast

Wil je weten hoe ketjap manis glutenvrij gemaakt kan worden? Hoe het proces er in de fabriek van Inproba aan toe gaat en hoe het allemaal begonnen is voor dit familiebedrijf? In deze aflevering is Marjolein Jonker, marketing en communicatie, te gast. Ze vertelt over het schuurtje waar in 1952 de moeder van de oprichter van het bedrijf de eerste producten maakte. “De producten waren zo populair dat haar zoon stad en land afreisde per trein om kroepoek en andere Indische lekkernijen te verkopen. De hele familie werkte mee.” Ook legt ze uit hoe het productieproces er inmiddels in de fabriek eruit ziet en waarom ze ervoor kozen om voor het Crossed Grain keurmerk te gaan. Marjolein deelt ook wat lekkere tips om de glutenvrije sauzen in je keuken te gebruiken. Handig, want deze glutenvrije ketjap zit in het welkomstpakket als je lid wordt van de NCV. Veel luisterplezier! Handig om te weten - Alles over het Crossed Grain keurmerk: https://www.glutenvrij.nl/eten-drinken/producten/veilig-glutenvrij/wat-is-het-crossed-grain-keurmerk - Lid of Vriend van de NCV worden en meer informatie over het welkomstpakket? ??Word lid - NCV?

De glutenvrije podcast

De glutenvrije podcast

Gemaakt door: Nederlandse Coeliakie Vereniging Eerste aflevering: 10/04/2022

De podcast De glutenvrije podcast heeft in totaal 25 afleveringen

Vorige aflevering

Kruisbesmetting in de keuken. Deel 2: de praktijk

Kruisbesmetting in de keuken. Deel 2: de praktijk

Maker: Nederlandse Coeliakie Vereniging Datum: 09/10/2023

Volgende aflevering

Glutenvrije feestdagen, hoe ga je daarmee om?

Glutenvrije feestdagen, hoe ga je daarmee om?

Maker: Nederlandse Coeliakie Vereniging Datum: 14-12-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Glutenvrije ketjap, hoe maken ze dat?

De glutenvrije podcast · 30-11-2023

00:00 00:28:59