De vegan lekkerbek podcast

De vegan lekkerbek

De vegan lekkerbek

Jigal Krant gaat in gesprek met culinaire hoogvliegers van alle gezindten. Daarbij komen alle facetten van de gastronomie aan bod, mits plantaardig en wetenswaardig. In deel 1 staat een door de gast gekozen gerecht of product centraal. Mythes worden ontkracht en keukengeheimen onthuld onder het genot van een passende wijn. De vegan lekkerbek is de enige podcast met een eigen sommelier! In deel 2 recenseren Jigal en zijn gast een restaurant, waar ze voorafgaand aan de opname zijn gaan eten. Dat kan een vegan restaurant zijn, maar evengoed een regulier restaurant met voldoende plantaardige opties op de kaart. In deel 3 wordt een ‘raar vegan ding’ de supermarkt getest. Dat zullen vaak vleesvervangers zijn. Lijken ze? Smaken ze? Zitten we er überhaupt op te wachten?

  • Podcast gepubliceerd op: 10/21/2022 5:55:01 PM
  • Maker: Jigal Krant
  • Taal: nl
  • Laatste RSS update: 5/12/2024 4:10:00 PM
  • Datum eerste aflevering: 10/19/2022 6:08:52 PM
  • Datum laatste aflevering: 5/3/2024 2:34:39 PM

25 Afleveringen

  • 01:08:51

    Gast: actrice, regisseur en kookboekschrijver Sanne Vogel. Hoofdonderwerp: miso. Sommelier: Philip Oudshoorn (restaurant Choux, Amsterdam). Restaurantrecensie: WT Urban Kitchen (Utrecht). Raar vegan ding: plantaardige spekjes (La Vie) ...

  • 01:04:39

    Gast: romancier, kookboekschrijver en voormalig restaurantcriticus Gilles van der Loo. Hoofdonderwerp: Ui. Sommelier: Olle Swets (De Wijnwinkel, Amsterdam). Restaurantrecensie: Nela (Amsterdam). Raar vegan ding: Chocomel Plant-based. ...

  • 00:54:42

    Gast: worstenmaker en culinaire duizendpoot Samuel Levie. Hoofdonderwerp: Marmite. Sommelier: David Oranje (Wijnwinkel.Wijnhuis Amsterdam). Restaurantrecensie: Chez Nina (Amsterdam). Raar vegan ding: Grill Chorizo (Heüra). ...

  • 01:01:02

    Gast: Kookboekenschrijver Vanja van der Leeden. Hoofdonderwerp: aubergine. Sommelier: Casper Vuurmans (restaurant De vrouw met de baard). Restaurantrecensie: Bois (Zaandam). Raar vegan ding: Plantaardige zalmfilet (Vivera). ...

  • 00:51:26

    Gast: televisiekok en culinair ondernemer Perry de Man. Hoofdonderwerp: falafel. Sommelier: Nikki Aerts (restaurant Bar Bachrach). Restaurantrecensie: Loetje (Rotterdam). Raar vegan ding: Vuna (Garden Gourmet). ...

Vorige

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

00:00