Aflevering Alvin Tuinenburg, Specialist Ouderengeneeskunde, Over De Toekomst Van De Ouderenzorg. 'Als We De Juiste Keuzes In Behandeling Aanbieden Hoeft Dat Scenario Er Helemaal Niet Zo Zwart Uit Te Zien."

Alvin Tuinenburg, specialist ouderengeneeskunde, over de toekomst van de ouderenzorg. 'Als we de  juiste keuzes  in behandeling aanbieden hoeft dat scenario er helemaal niet zo zwart uit te zien."
· Aflevering van de podcast: De Zorg podcast

In deze aflevering onderzoek ik de toekomst van de ouderenzorg met Alvin Tuinenburg, specialist ouderengeneeskunde bij zorgorganisatie Omring.  Er wordt ons een vrij donker scenario voorgehouden. Personeelstekorten, toename van complexe zorg, etc. Maar klopt dat scenario wel?  En hoe zit het met het imago van de ouderengeneeskunde? Het is niet het meest sexy onderwerp onder geneeskundestudenten. Wat maakt dit vakgebied toch aantrekkelijk?  In deze aflevering komen alle antwoorden langs.  We spreken ook over het verpleegkundigentekort en over één van de oorzaken daarvan. Het gaat over vertrouwen, in elkaar, en in de toekomst. Met een ander bewustzijn over de ouderenzorg komen we er samen wel!

De Zorg podcast

De Zorg podcast

Gemaakt door: Marije Eerste aflevering: 05/04/2022

De podcast De Zorg podcast heeft in totaal 38 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Alvin Tuinenburg, specialist ouderengeneeskunde, over de toekomst van de ouderenzorg. 'Als we de juiste keuzes in behandeling aanbieden hoeft dat scenario er helemaal niet zo zwart uit te zien."

De Zorg podcast · 12-10-2022

00:00 00:49:14