Aflevering Me-Time #24 In Gesprek Met Topcoach Helen Kho: Waarom Investeren In Jezelf Een Must Is Voor Elke Ondernemer Die Wil Groeien Met Zijn Zaak.

Me-time #24 In gesprek met topcoach Helen Kho: Waarom investeren in jezelf een must is voor elke ondernemer die wil groeien met zijn zaak.
· Aflevering van de podcast: Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers

De grootste investering van het afgelopen jaar? Dat ben ik… Dat zeg ik niet zomaar, het is echt zo. Dat bevestigt de Excel. Want als je niet helder ziet, is het moeilijk je richting te bepalen. En als ondernemer sta je in voor de koers en de dagelijkse leiding van je bedrijf. Hoe verwacht je stappen te zetten die je bedrijf doen groeien, als je niet goed weet of twijfelt in welke richting je daarvoor moet gaan? Veel gevestigde ondernemers noemen investeren in zichzelf als één van dé succesfactoren voor hun groei. Vaak is de groei van hun bedrijf de eerste reden om te investeren. Omdat ze willen weten, wat ze moeten doen voor de groei van hun bedrijf. En gaandeweg gaan ze beseffen, dat groeien in hun rol als ondernemer, vooral betekent dat je zelf gaat groeien. Soms bereiken ze zelfs dat kantelpunt, waarop ze heel goed weten: “Hoe beter ik mezelf voel en weet waarvoor ik sta, hoe makkelijker mijn bedrijf gaat groeien. “ En dan gaan ze écht investeren, in zichzelf. Mijn business buddy en topcoach Helen Kho en ik investeren vanzelfsprekend in onszelf. In deze aflevering kan je ernaar luisteren. Als je deze podcast je inspireert en je graag helpt anderen te inspireren, neem dan zeker een screenshot, tag de screenshot @annemarievandewalle en deel hem op je Instagram Stories of andere sociale media kanalen. Vond je de aflevering leuk en heb je nog geen enthousiaste review geschreven? Deel hier je enthousiasme met toekomstige luisteraars! Gewoon vijf sterren geven gaat iets sneller en helpt natuurlijk ook! In deze aflevering hebben we het over: - Investeren in jezelf en wat we daar dan echt mee bedoelen. - Er wordt zo veel aangeboden: Hoe weet je wat waardevol is? Welke investering kies je? En hoe kan je dat bepalen? - De valkuilen van investeren in jezelf? - de pringende vraag: Hoeveel geld geef je er dan aan uit? - En als je wel wil investeren in jezelf, maar niet goed weet waar beginne, dan hebben we een paar tips voor jou! Links: Deze links leiden naar Annemarie op Instagram, Facebook & LinkedIn Heb je een topic waar je graag een aflevering rond wil horen? Laat het dan even weten via een persoonlijk bericht op één van bovenstaande kanalen. Hier vind je Helen Kho online: @helen_kho_khoworks op Instagram, www.khoworks.nl en www.linkedin.com/in/khoworks/ Plan hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Annemarie Hier vind je Me-time op I-tunes Hier vind je Me-time op Spotify

Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers

Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers

Gemaakt door: Annemarie Van de Walle Eerste aflevering: 29/01/2023

De podcast Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers heeft in totaal 30 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Me-time #24 In gesprek met topcoach Helen Kho: Waarom investeren in jezelf een must is voor elke ondernemer die wil groeien met zijn zaak.

Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers · 05-05-2023

00:00 00:48:47