Aflevering Me-Time #25 "Hoe Één Woord Je Kan Leiden Naar Succes Voor Je Bedrijf: Het Verschil Tussen 'Ja, Maar' En 'Ja,En'"

Me-time #25 "Hoe één woord je kan leiden naar succes voor je bedrijf: Het verschil tussen 'ja, maar' en 'ja,en'"
· Aflevering van de podcast: Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers

Woorden zijn belangrijk. Nog veel belangrijker dan het op het eerste zicht wel lijkt. In deze aflevering ontdek je hoe één woord een wereld van verschil kan maken, voor jezelf en je bedrijf. Want sommige woorden houden je klein. En in andere woorden zit juist een enorm potentieel verborgen. Daarom laat ik je in deze aflevering ervaren hoe dromen heel snel sterven door het gebruik van twee kleine woordjes. En die zijn: ‘ja, maar…’. Omgekeerd zal je versteld staan van de kracht van de ‘ja, en…’ en de mogelijkheden die ze met zich meebrengen. Als je deze podcast je inspireert en je graag helpt anderen te inspireren, neem dan zeker een screenshot, tag de screenshot @annemarievandewalle en deel hem op je Instagram Stories of andere sociale media kanalen. Vond je de aflevering leuk en heb je nog geen enthousiaste review geschreven? Deel hier je enthousiasme met toekomstige luisteraars! Gewoon vijf sterren geven gaat iets sneller en helpt natuurlijk ook! In deze aflevering hebben we het over: - Hoe één woord een wereld van verschil maakt voor jezelf en je bedrijf. - Waarom woorden zo krachtig zijn en je er maar best bewust van bent welke woorden je vaak gebruikt. - Wat de woorden ‘ja, maar’ en ‘ja, en’ met je doen en wat het effect is bij gebruik. - En uiteraard,hoe je hiermee aan de slag kan in je eigen leven, privé, persoonlijk én professioneel. - Links: Deze links leiden naar Annemarie op Instagram, Facebook & LinkedIn Heb je een topic waar je graag een aflevering rond wil horen? Laat het dan weten via een persoonlijk bericht op één van bovenstaande kanalen. Plan hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Annemarie Hier vind je Me-time op I-tunes Hier vind je Me-time op Spotify

Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers

Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers

Gemaakt door: Annemarie Van de Walle Eerste aflevering: 29/01/2023

De podcast Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers heeft in totaal 30 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Me-time #25 "Hoe één woord je kan leiden naar succes voor je bedrijf: Het verschil tussen 'ja, maar' en 'ja,en'"

Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers · 12-05-2023

00:00 00:31:12