Aflevering Me-Time #26 Perfectionisme: Wanneer Te Veel Van Het Goede Een Obstakel Wordt Voor Succes En Hoe Je Perfectie Wel Kan Inzetten Voor Je Groei. "

Me-time #26 Perfectionisme: Wanneer te veel van het goede een obstakel wordt voor succes en hoe je perfectie wel kan inzetten voor je groei. "
· Aflevering van de podcast: Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers

Perfectionisme houdt ons klein. En misschien is dat moeilijk om te geloven. Dat zou in elk geval heel begrijpelijk zijn. Ons hele schoolsysteem is er immers op gericht: Enkel als je alles perfect antwoordt zoals verwacht, heb je 100%. En het is dus voor perfectie dat je die maximale score krijgt. Maar de simpele waarheid is, dat perfectionisme ons vaak tegenhoudt. Want perfectionisme zit in de details. En wie zijn focus op de details gaat leggen, heeft geen ogen meer om naar het grote plaatje te kijken! Dan riskeer je jezelf door details te laten tegenhouden, of op zijn minst te gaan vertragen. En hoe verwacht je te groeien, als je zo vaak met je neus in de details zit, dat je niet meer de tijd en energie over hebt om die grote doelen voor ogen te houden? In deze nieuwe aflevering van de Podcast Me-time ontdek je waarom perfect niet bestaat. En wat de gevolgen zijn van te vaak perfectie na te streven. Maar uiteraard kom je ook te weten hoe je kan omgaan met je perfectionisme, zodat je wel naar die perfecte resultaten kan gaanstreven zonder jezelf te laten tegenhouden of meeslepen door perfectionisme. Stel jij (terecht) hoge eisen aan jezelf of moet alles steeds perfect zijn? Dan is de kans groot dat deze aflevering heel wat eye-openers voor jou in petto heeft! Als je deze podcast je inspireert en je graag helpt anderen te inspireren, neem dan zeker een screenshot, tag de screenshot @annemarievandewalle en deel hem op je Instagram Stories of andere sociale media kanalen. Vond je de aflevering leuk en heb je nog geen enthousiaste review geschreven? Deel hier je enthousiasme met toekomstige luisteraars! Gewoon vijf sterren geven gaat iets sneller en helpt natuurlijk ook! In deze aflevering hebben we het over: - Wat is perfectie? Wat is perfect willen zijn nu echt? - En waarom willen we dat zo graag, ook als we eigenlijk wel weten dat het niet kan? - Wat brengt perfectionisme ons in ons leven, onze zaak of ons bedrijf? - En hoe kan je perfectionisme loslaten zonder dat de hoogstaande kwaliteit van je dienst of je product verloren gaat? Links: Deze links leiden naar Annemarie op Instagram, Facebook & LinkedIn Heb je een topic waar je graag een aflevering rond wil horen? Laat het dan even weten via een persoonlijk bericht op één van bovenstaande kanalen. Plan hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Annemarie Hier vind je Me-time op I-tunes Hier vind je Me-time op Spotify

Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers

Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers

Gemaakt door: Annemarie Van de Walle Eerste aflevering: 29/01/2023

De podcast Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers heeft in totaal 30 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Me-time #26 Perfectionisme: Wanneer te veel van het goede een obstakel wordt voor succes en hoe je perfectie wel kan inzetten voor je groei. "

Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers · 19-05-2023

00:00 00:28:19