Aflevering Me-Time #27 De Impact Van In Iets Geloven: Hoe Je Mindset Nog Veel Meer Je Succes Bepaalt Dan Je Voor Mogelijk Hield.

Me-time #27 De impact van in iets geloven: Hoe je mindset nog veel meer je succes bepaalt dan je voor mogelijk hield.
· Aflevering van de podcast: Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers

Als je ergens voor wil gaan, dan is de allereerste stap erin te geloven. En hoewel deze eerste stap van ongelofelijk belang is, wordt hij vaak in een hoekje geduwd. Bewust of onbewust. Want ‘doe maar niet te zot’. Of ‘gewoon is al goed genoeg’ en ‘dat gaat toch niemand kopen?’. Een heel begrijpelijke reactie, want we hebben dit allemaal wel ergens te horen gekregen! Maar wat als je jezelf juist kansen ontneemt door niet in je droom of een opportuniteit te geloven? Wat als je steeds weer blijft hangen in de status quo, net omdat je er niet in gelooft? Waar sta je dan over een jaar? Over vijf? Of over tien? Wat alle succesvolle ondernemers én projecten gemeen hebben, is dat ze begonnen zijn met een droom. Een droom in iemands hoofd. En die iemand, die geloofde dat hij of zij die droom kon waarmaken. En toen ging hij stappen zetten. Want dat is hoe je gaat bouwen aan je succes. Van jezelf of van je zaak. Ben jij zoals veel ondernemers en heb je ergens nog een stiekeme droom waar je blijft over twijfelen? Stel jij een volgende stap in je leven telkens weer uit, zelfs al weet je dat je daarmee geen stap dichter bij je droom komt? Dan is deze aflevering iets voor jou! Als je deze podcast je inspireert en je graag helpt anderen te inspireren, neem dan zeker een screenshot, tag de screenshot @annemarievandewalle en deel hem op je Instagram Stories of andere sociale media kanalen. Vond je de aflevering leuk en heb je nog geen enthousiaste review geschreven? Deel hier je enthousiasme met toekomstige luisteraars! Gewoon vijf sterren geven gaat iets sneller en helpt natuurlijk ook! In deze aflevering hebben we het over: - Waarom in iets geloven de eerste en belangrijkste stap is naar succes. - Wat er in je hoofd gebeurt als je er niet in gelooft? - Waarom zou iemand anders geloven dat het kan als jij het niet eens doet en wat daar de gevolgen van zijn. - Welke drive in iets geloven met zich meebrengt en wat die drive jou allemaal brengt. Links: Deze links leiden naar Annemarie op Instagram & LinkedIn Heb je een topic waar je graag een aflevering rond wil horen? Laat het dan even weten via een persoonlijk bericht op één van bovenstaande kanalen Plan hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Annemarie Hier vind je Me-time op I-tunes Hier vind je Me-time op Spotify

Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers

Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers

Gemaakt door: Annemarie Van de Walle Eerste aflevering: 29/01/2023

De podcast Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers heeft in totaal 30 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Me-time #27 De impact van in iets geloven: Hoe je mindset nog veel meer je succes bepaalt dan je voor mogelijk hield.

Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers · 26-05-2023

00:00 00:30:02