Aflevering Me-Time #28 Waarom Je Best Niet Zegt Dat Je Business Je Baby Is En Welke Kijk Juist Wél Tijd En Groei Creëert.

Me-time #28 Waarom je best NIET zegt dat je business je baby is en welke kijk juist wél tijd en groei creëert.
· Aflevering van de podcast: Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers

Mijn business is mijn baby! Je hoort het wel eens zeggen… en het is ongetwijfeld goed bedoeld.Maar zelfs als je ongelofelijk van je business houdt, dan loopt de vergelijking mank. . Want een baby heeft al je tijd en aandacht nodig. En de kans is groot dat jij op lange termijn niet elke dag van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat – en zelfs ’s nachts – met je business wil bezig zijn, toch al zeker niet voor de rest van je leven.Dat je in bij de opstart dag en nacht aan je business werkt, daar is uiteraard niks mis mee. Maar hoe verwacht je dat je business je binnen vijf jaar niet elk moment van de dag meer nodig heeft, als je ernaar blijft kijken als naar een baby.Een andere vergelijking houdt daarom veel meer steek. Het is een metafoor die veel beter werkt en als je hem begint te gebruiken ga je merken dat je op een andere manier naar je business kijkt en andere beslissingen gaat nemen. Beslissingen die ervoor zorgen dat je business gaat groeien, maar ook zonder jou een tijdje overleeft. En zo kan je gaan werken aan balans en evenwicht. In je werk, en in je leven.Als je deze podcast je inspireert en je graag helpt anderen te inspireren, neem dan zeker een screenshot, tag de screenshot @annemarievandewalle en deel hem op je Instagram Stories of andere sociale media kanalen.Vond je de aflevering leuk en heb je nog geen enthousiaste review geschreven? Deel hier je enthousiasme met toekomstige luisteraars! Gewoon vijf sterren geven gaat iets sneller en helpt natuurlijk ook!In deze aflevering hebben we het over: - Waarom je je je bedrijf best niet als een baby of je kind beschouwt. - Waarom we dat met zijn allen toch zo makkelijk doen. - De metafoor die je business juist laat groeien en wel zo dat die ook al eens een tijdje zonder jouw aanwezigheid verder kan. - En uiteraard, hoe je die metafoor kan gaan toepassen in je huidige situatie. Links:Deze links leiden naar Annemarie op Instagram & LinkedInHeb je een topic waar je graag een aflevering rond wil horen? Laat het dan even weten via een persoonlijk bericht op één van bovenstaande kanalenPlan hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek met AnnemarieHier vind je Me-time op I-tunesHier vind je Me-time op Spotify

Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers

Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers

Gemaakt door: Annemarie Van de Walle Eerste aflevering: 29/01/2023

De podcast Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers heeft in totaal 30 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Me-time #28 Waarom je best NIET zegt dat je business je baby is en welke kijk juist wél tijd en groei creëert.

Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers · 02-06-2023

00:00 00:24:57