Aflevering 35 - Sausjes & Scammers

35 - Sausjes & scammers
· Aflevering van de podcast: Opscheppers

Emma freestylet met falafel en geeft tips over hoe je thuis de meest fluffy en knapperige balletjes maakt. Brian maakt arretjescake van restjes, met een interessante twist zodat hij niet de deur uit hoefde voor chocola. Marieke is weer in de weer met de staafmixer en brengt daarmee een simpel ingrediënt tot nieuwe hoogtes. We geven tips over hoe je je bezorgbestellingen hackt en bespreken een sauzig dilemma. Wat nou als je de rest van je leven nog maar één saus mag eten? ??Fooienpod - Geniet je elke week van onze podcast en kun je wat geld missen? Via Fooienpod kun je ons eenmalig of maandelijks fooi geven, al vanaf 1 euro. Love you! ?? Kijktip: Emma bij Tijd voor Max ?? Recept: dé dressing van Yvette (again) ??Falafel in Amsterdam: Tigris & Eufrat (Oost) & Bar Kauffman (Oost & West) ???Marieke’s aardappeltjes met chilicrisp-mayo krieltjes chilicrisp naar smaak flinke eetlepel volle yoghurt kneep mayonaise scheutje natuurazijn verse bieslook, fijngehakt Kook de krieltjes in gezouten water en bak ze daarna in een koekenpan. Breng op smaak met zout. Roer de rest van de ingrediënten door elkaar, enjoy! Variatietip: saus is ook lekker op groente, vis, vlees, broodjes, bij friet, op rijst, door noedels. ??Insta: @opscheppersdepodcast ??Samenwerken: info@opscheppersdepodcast.nl ??Productie: MSG Media & Rinse Media ??Kookboek: pre-order Emma’s noedelboek

Opscheppers

Opscheppers

Gemaakt door: MSG Media Eerste aflevering: 06/09/2022

De podcast Opscheppers heeft in totaal 47 afleveringen

Vorige aflevering

34 - Ansjovis & Antwerpen

34 - Ansjovis & Antwerpen

Maker: MSG Media Datum: 08/05/2023

Volgende aflevering

36 - BLT & blut

36 - BLT & blut

Maker: MSG Media Datum: 22-05-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

35 - Sausjes & scammers

Opscheppers · 15-05-2023

00:00 0:52:05