Saffraan, een specerij uit het verre oosten, naar ons gebracht via de zijderoute. Althans, de moderne versie dan toch. Of ja, dat dacht ik, want in het Kempische Morkhoven kweken Marc Leloup en Linda Van Den Bulck deze duurste specerij ter wereld. Heel veel gerechten zijn ondenkbaar zonder, zoals paella, risotto alla milanese, tajine, noem maar op... en blijkbaar hebben de Kempen de ideale grond voor deze bloemen. Het fijne ervan hoor je in deze podcast, waar Linda haar weelde aan kennis deelt. Meer informatie over Belgische Saffraan vind je hier: ? http://www.belgischesaffraan.be ? http://www.facebook.com/belgischesaffraan.be ? http://www.instagram.com/belgischesaffraan Honger naar meer? Dat is mijn maandelijkse nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken. Schrijf je hier gratis in! ? https://bit.ly/37D2fTy Meer weten Over eten? Volg me op instagram en/of facebook: ? http://www.overetenpodcast.be ? http://www.facebook.com/overetenpodcast ? http://www.instagram.com/overetenpodcast ? http://www.instagram.com/heartofagave Podcasts zijn gratis te beluisteren en dat wil ik graag zo houden! Wil je me hierbij helpen, dan kun je Over eten steunen via tipeee: ? https://en.tipeee.com/overetenpodcast
Gemaakt door: Stijn Deschacht Eerste aflevering: 07-12-2019
De podcast Over Eten heeft in totaal 135 afleveringen
Maker: Stijn Deschacht Datum: 12-07-2019
Maker: Stijn Deschacht Datum: 09-08-2019
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.