Al bijna 100 jaar is de Michelin gids aanwezig in het Belgische culinaire landschap. De eerste ster, die viel voor La Villa Lorraine in Brussel in 1939 en sindsdien is ons landje een waar paradijs geworden voor fijnproevers. Michelin gidst die fijnproevers naar de beste adressen en de laatste 40 jaar had Werner Loens daar een grote hand in: eerst 20 jaar als inspecteur en daarna nog eens 17 jaar als hoofdinspecteur at hij 5 dagen per week, 2 maal per dag op restaurant, goed voor 8500 maaltijden, 20 000 rapporten en heel veel anekdotes en verhalen. Meer info over Michelin en Werner Loens vind je hier: ? https://guide.michelin.com/be/nl ? https://www.instagram.com/michelinguide/ ? https://www.facebook.com/MichelinGuideWorldwide/ ? https://www.instagram.com/werner_loens/ Honger naar meer? Dat is mijn nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken. Schrijf je hier gratis in! ? https://overeten.substack.com Meer weten Over Eten? Volg me op tiktok, instagram en/of facebook: ? http://www.overetenpodcast.be ? http://www.facebook.com/overetenpodcast ? http://www.instagram.com/overetenpodcast ? ?http://www.tiktok.com/overetenpodcast?

Gemaakt door: Stijn Deschacht Eerste aflevering: 07-12-2019
De podcast Over Eten heeft in totaal 149 afleveringen

Maker: Stijn Deschacht Datum: 23-10-2025

Maker: Stijn Deschacht Datum: 20-11-2025
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.