Satellite Gourmet podcast

Satellite Gourmet

Satellite Gourmet

Satellite Gourmet.Podcast om te informeren en te inspireren.Mijn gasten? Allerlei gastronomen, over hun passie voor horeca en gastronomie in de breedste zin van het woord: de kunst van het koken, de carrière en het ondernemerschap, de horeca, de cultuur van voedsel en dranken en het belang van gastvrijheid. Ondertussen is Satellite Gourmet toe aan het 3de seizoen én met een nominatie op zak voor best host - Belgian Podcast Awards 2021.

  • Podcast gepubliceerd op: 3/29/2022 11:07:51 AM
  • Maker: Sabine Goethals
  • Taal: nl-be
  • Laatste RSS update: 5/11/2024 10:30:00 AM
  • Datum eerste aflevering: 4/14/2021 6:00:00 PM
  • Datum laatste aflevering: 5/9/2024 5:00:00 PM

140 Afleveringen

  • 00:58:53

    #85 JUSTINE BOEDT

    09-05-2024

    ?????????De opnames voor de nieuwe reeks podcasts vinden plaats in hartje Brugge, waar de horeca erg leeft en je dit soms hoort in de opnames ??. Deze keer koos ik BAR'N, een cocktailbar in de Sint-Ambandsstraat, gerund door de zusjes ...

  • 01:05:29

    #84 JULIUS PERSOONE

    25-04-2024

    ???????????Het is stil waar het nooit waait! Bij Satellite Gourmet waait er een positieve wint en gelukkig maar, met een reeks nieuwe episodes op zoek naar informatie en inspiratie in die brede wereld van de gastronomie. Host Sabine Goeth ...

  • 00:24:09

    26 februari 2024, opnieuw een hoogdag voor de gastronomie met de uitreiking van de sterren voor onze Belgische toprestaurants.  De Award Ceremony vond deze keer plaats in de Koning Elisabethzaal in Antwerpen. Stad Antwerpen was dan ook &ap ...

  • 01:12:39

    ?Send me back to Lima and I go directly to MERITO, the restaurant of JUAN LUIS MARTINEZ, a cuisine that combines the best culinary traditions from Venezuela and Peru. Chef Mártinez has carved a place for himself in the Latin American food ...

  • 00:21:31

    #81 Blend Elise_x_Mie  Spontaan ingegaan op deze uitnodiging, uit 'gastronomische nieuwsgierigheid'. ??Jullie zijn uitgenodigd voor een bijzondere eetbeleving: BLEND - Donderdagavond 7 december om 18u30 Locatie: Antwerpsesteenwe ...

  • 00:34:44

    #80 KRISTEL BALCAEN

    30-11-2023

    ?Kristel Balcaen is een Belgische wijnauteur, -docent en -consulent met verschillende titels op haar palmares. Ze is Sommelier-Conseil, won internationale prijzen voor haar topscores in het WSET Level 4 Diploma en werd in 2018 verkozen tot ...

  • 00:24:01

    #79 JO NELISSEN

    29-11-2023

    ?Chef Jo Nelissen is  traiteur en receptontwikkelaar, doet ook aan culinaire consultancy. Enkele jaren  (sinds 2017) coachte hij in opdracht van de Flanders Food Faculty culinair talent bij hun deelname aan nationale en internationale weds ...

  • 00:26:17

    #79 SARAH RENSON

    28-11-2023

    ?Sarah Renson bakt taarten op een traditionele manier, met net dat tikkeltje meer. Pâtissière worden was geen kinderdroom maar ze bakte als kind af en toe wel 's, maar Sarah at wel al altijd heel graag. Ze leerde het vak van pâtissièr ...

  • 00:26:17

    #78 SARAH RENSON

    28-11-2023

    ?Sarah Renson bakt taarten op een traditionele manier, met net dat tikkeltje meer. Pâtissière worden was geen kinderdroom maar ze bakte als kind af en toe wel 's, maar Sarah at wel al altijd heel graag. Ze leerde het vak van pâtissièr ...

  • 00:26:54

    #77 JAN KEGELS

    27-11-2023

    ? Jan Kegels is ondernemer  onder de noemer JEAN sur MER en brengt het allerbeste van de Noordzee naar je bord, stelt verschillende foodconcepten voor met duurzame vis als smaakmaker.  Maar Jan is in de eerste plaats ook een 'zeeman&a ...

Volgende

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

00:00