Of het nu een snelle hap bij het tankstation of een driegangendiner aan boord van een cruiseschip is, eten op reis heeft iets bijzonders. Culinair historica Charlotte Kleyn dook in de geschiedenis van dit thema en schreef het smakelijke boek Trek. Vol verhalen en recepten geïnspireerd op eten tijdens het reizen. In deze aflevering van Smaakmakers hoor je verhalen over harde broodjes in de trein, de oorsprong van het conservenblik en de cruciale rol van het scheepsbeschuit aan boord van de VOC-schepen. Bestel Trek op Bol.com of bij je lokale boekhandel. Volg Charlotte www.charlottekleyn.com www.instagram.com/charlottekleyn www.facebook.com/charlotte.kleyn Volg Smaakmakers www.smaakmakerspodcast.com www.facebook.com/smaakmakerspodcast www.instagram.com/zegertvdlinde smaakmakerspodcast@gmail.com
Gemaakt door: Zegert van der Linde Eerste aflevering: 27-07-2020
De podcast Smaakmakers heeft in totaal 63 afleveringen
Maker: Zegert van der Linde Datum: 17-02-2021
Maker: Zegert van der Linde Datum: 10-03-2021
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.